Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015, trece prin momente grele: „Trebuie să merg la tomograf”

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", Florin Răduţă a vorbit despre cum i s-a schimbat viaţa după câştigarea ediţiei 2015 a competiţiei muzicale "X Factor". Întrebat dacă este adevărat faptul că nu-şi aminteşte nimic din ceea ce face pe scenă, tânărul a confirmat şi a mărturisit că acest lucru l-a pus pe gânduri şi că are în vedere să meargă şi să facă mai multe investigaţii medicale să vadă dacă nu este cumva bolnav.

30 dec. 2015, 10:57

„Da, este adevărat. Trebuie să merg să-mi fac un tomograf, pentru că e clar că am ceva de nu-mi amintesc ce se întâmplă cu mine pe scenă. Nu-mi amintesc nimic, nimic. Doar începutul şi finalul, în rest nimic! Am 3 zile de când nu am dormit şi sunt puţin obosit. Nu pot să cred ce mi se întâmplă. Viaţa mea s-a schimbat total. Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost perioada petrecută în Anglia, iar cealaltă când mama mea s-a operat şi eu a trebuit să-mi dau acordul pentru ea.Ai mei nu s-au gândit la bani, ci sunt mândri că am reuşit pentru că mă străduiesc să fac asta de 8 ani. Am început să cânt în baie, apoi în faţa televizorului. Cântam orice se putea cânta. Eu cred că o voce bună poate cânta orice”, a declarat Florin Răduţă, câştigătorul „X Factor” 2015, la „Star Matinal”, de la Antena Stars. 

Tânărul a spus că deja resimte farmecul celebrităţii, însă a precizat că este hotărât să rămână la fel de modest ca şi până acum: „Ieri am ieşit cu ai mei să fac cumpărături şi… Doamne, e prea mult! Eu cred că faima e doar o etichetă pusă de lume şi omul care ştie ce vrea nu se schimbă. „X Factor” mi-a schimbat viaţa total. În momentul în care mi-am auzit numele, mi-a trecut toată viaţa prin faţa ochilor. Toată lumea îmi spunea că o să câştig şi eu le spuneam: „Nu vreau să aud. Vreau doar să mă bucur de moment. Scopul meu e să ajung la oameni, nu să ajung vedetă”. Florin Răduţă a câştigat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.