Florin Roman crede că Dan Vîlceanu se afla sub influența anumitor substanțe, după scandalul din Parlament. ”I-am observat pupilele dilatate”

Ca la noi, nicăieri! Cam asta s-a înțeles din bătaia ca pe maidan din Parlament. Dan Vîlceanu a încercat să îl muște de față pe deputatul PNL Florin Roman. Acesta din urmă spune că Vîrlceanu i-ar fi dat un genunchi în nas, însă fostul ministru neagă acuzațiile.
Filip Stan
21 mai 2024, 22:44
Florin Roman crede că Dan Vîlceanu se afla sub influența anumitor substanțe, după scandalul din Parlament. ”I-am observat pupilele dilatate”

După bătaia zdravănă din Parlament, spiritele încă sunt agitate. Dan Vîlceanu a încercat să îl muște de nas pe deputatul PNL Florin Roman.

Citește și Marcel Ciolacu îi condamnă pe bătăușii din Parlament, Florin Roman și Dan Vîlceanu: „E de cascadorii râsului”

Acesta spune că Vîlceanu i-ar fi dat un genunchi în nas, însă fostul ministru neagă acuzațiile.

De asemenea, existat şi martori care au încercat să calmeze situația.

Scandalul ar fi pornit după ce Dan Vîlceanu s-ar fi aşezat în băncile destinate deputaţilor din Partidul Naţional Liberal.

„Eu înțeleg că pentru unii poate fi distractiv. Pentru mine nu e”, a spus Florin Roman, marţi seară, conform Antena3.

„Esenţa este că, indiferent ce se discută între colegi, nu se poate ajunge la agresiune fizică. Dar pentru ca lucrurile să fie deplin lămurite, am să vă spun că n-am nimic de ascuns. De asta am și ieșit în fața presei imediat, de asta m-am și dus și am cerut sancțiunile.

M-am dus la IML ș.a.m.d. Ieșeam din sala de plen pentru a vorbi la telefon, moment în care l-am observat pe domnul Vîlceanu așezat pe lucrurile destinate deputaților liberali, lucru interzis de regulament, dânsul fiind un deputat neafiliat. Şi am solicitat să revină la locul domniei sale. Din acel moment a pornit acel atac înverșunat și vorbe grele”, a mai spus Florin Roman, potrivit aceleiași surse.

Totul s-a încheiat cu o plângere penală depusă pe numele lui Dan Vîlceanu.

„A înjurat ca la ușa cortului și practic a venit din spate, m-a agățat de gât și m-a invitat în afara sălii de plen, ca să citez pe domnia sa ”la bătaie”.

În acel moment eu i-am observat fața, i-am observat pupilele dilatate, i-am observat ochii injectați, i-am observat agitația, euforia și mi-am dat seama că dânsul are o altă problemă.

O problemă care din punctul meu de vedere seamănă sau e specifică cu a celor care mai au obiceiul să şi consume diverse lucruri”, a opinat Florin Roman.

Întrebat dacă avea sentimentul că Vîlceanu era drogat, Roman a răspuns: ”Senzația mea asta a fost”.

„A încercat să mă muște, eu m-am ferit. În acel moment dânsul care avea mâna pe gâtul meu, mi-a împins capul în jos, iar în acel moment m-a lovit cu genunchiul fix în față. A fost o lovitură golănească.

Se vede momentul în care el lovește și dacă vedeți se vede și pumnul pentru că el lovește ulterior și cu pumnul deasupra capului”, a mai spus Florin Roman.

Vîlceanu neagă acuzațiile

Mai mult decât atât, acesta a transmis faptul că totul este un scandal marca Florin Roman, iar în imagini se vede faptul că nu l-a lovit pe deputat.

În filmările de pe camerele de supraveghere se observă cum Dan Vîlceanu a încercat să îl muşte de nas pe Florin Roman. Oricum, unu lucru este cert, deputatul s-a întors în plen ținând o batistă în zona nasului.

După ultimele scandaluri din Parlament, regulamentul a fost modificat, iar aleşii scandalagii riscă diminuarea indemnizaţiei cu până la 50% pentru o perioadă de 6 luni dar şi reducerea timpului discursurilor ţinute în plen la 10 secunde, pentru 3 luni.

Citește și VIDEO Bătaie pe holurile Parlamentului. Liberalul Florin Roman, agresat de fostul coleg Dan Vîlceanu: ”Avea privirea tulbure. A încercat să mă muște canibalic de cap”

Florin Roman a mers la IML pentru a obţine un certificat medico-legal, iar apoi a depus o plângere penală împotriva lui Dan Vîlceanu.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele în Google Play Store, dar sunt extrem de periculoase
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cele mai căutate meserii. Angajații pot câștiga mulți bani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A fost o legendă printre cei vii
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'