Florin Roman dă de pământ cu Ludovic Orban: „Când vulpea nu ajunge la struguri, zice că sunt acri”

Florin Roman l-a criticat dur pe Ludovic Orban, fostul lider al PNL, după ce acesta l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis.

10 nov. 2021, 21:29
Florin Roman dă de pământ cu Ludovic Orban: „Când vulpea nu ajunge la struguri, zice că sunt acri”

Deputatul PNL, Florin Roman, e de părere că atacul lui Ludovic Orban la adresa preşedintelui Iohannis nu se poate lăsa decât cu excluderea sa din partid.

De asemenea, depuatul a mai spus că lui Orban îi place PNL numai dacă îl conduce el.

„Atacul grobian al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban la adresa președintelui României și a liderilor PNL, nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban. Spunea domnia sa, in urma cu 4 ani, când a fost ales președinte al PNL, ca “cine nu respecta statutul partidului, nu va respecta nici membrii PNL”. Este valabil și pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor.

Citeşte şi Ludovic Orban va fi dat afară din PNL, vineri. „Până acum nu le-a dat voie Iohannis, ca să nu mă victimizeze”

Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci întețirea lor. Domnului Orban îi place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil. În mod similar a funcționat relația cu președintele Klaus Iohannis. Au fost elogii la adresa președintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un dușman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când președintele nu l-a mai desemnat premier. Istoria cameleonismului politic practicat de dl Orban se repeta și in cazul PSD.

A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD in funcția de premier. Acum, ca nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban. Ce nu spune domnul Orban este ca la ședința biroului permanent al PNL, dl Orban a primit doua întrebări punctuale: Va reîntoarceți in PNL cu parlamentarii plecați pentru a încerca refacerea coaliției? A doua întrebare a fost dacă se dezice de anunțul ca face campanie pentru suspendarea președintelui, alături de AUR? Iar “Bravul” domn Orban a tăcut. Nu-i așa domnule Orban ca vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? La revedere, drum bun!“, a precizat Florin Roman.

Citeşte şi Ludovic Orban demască planurile lui Klaus Iohannis: „Vrea să fie premier în 2024, după ce-i expiră mandatul de preşedinte”