Florin Salam a bătut-o pe Loredana Chivu în club. De la ce a pornit totul

Un episod violent a avut loc între Florin Salam şi Loredana Chivu.

06 ian. 2019, 10:47
Florin Salam a bătut-o pe Loredana Chivu în club. De la ce a pornit totul

Se pare că în timpul unei distracţii în club s-a iscat un scandal între Florin Salam şi Loredana Chivu, scrie cancan.ro. Cei doi au dat nas în nas în timp ce se distrau pe ritmuri de manele şi, încântată să se afle în prezenţa artistului, focoasa blondină l-ar fi sărutat pe acesta direct pe gură. Luat prin surprindere şi enervat la culme de gestul fostei asistente TV, manelistul i-ar fi dat o palmă de faţă cu toată lumea din club.

Citeşte şi Războiul fanilor cu divele ultraoperate! Mihaela Rădulescu şi Loredana Groza, desfiinţate pe conturile de socializare VIDEO

Este posibil ca Salam să fi reacţionat atât de violent de teama ca povestea sărutului să nu ajungă şi la urechile soţiei lui, Roxana Dobre, şi să se certe din nou cu ea după ce abia s-au împăcat.

„Au inceput, din nou, sa vorbeasca si Florin a uitat de supararea lui. Acum, pentru cand au fost nasi, i-a dat cati bani a avut ea nevoie sa se imbrace, sa isi cumpere cele necesare. Mai mult, o punea sa dea si telefoane acasa, sa se asigure ca totul este in perfecta ordine cu toti cei trei copii, intreba chiar si de baiat, ceea ce e clar ca e un pas inainte. Ca nici nu voia sa auda de el, acum, pare-se, a inceput sa il indrageasca. Iar Roxana, vazand ca Florin a schimbat tonul, este doar lapte si miere. Stralucea de fericire, nu altceva„ a povestit un apropiat al cuplului în urmă cu trei luni despre împăcarea manelistului cu frumoasa brunetă.