Florin Salam a decis data nunţii cu Roxana Dobre

Florin Salam și Roxana Dobre au o relaţie de mai bine de doi ani, au deja un copil și îl așteaptă pe al doilea.

23 oct. 2016, 13:35
Florin Salam a decis data nunţii cu Roxana Dobre

Florin Salam a decis, în sfârșit, data nunții pe care o va face cu Roxana Dobre. Iar momentul a fost fixat după ce, zile la rândul, cei doi au discutat despre subiectul nunții. Mai exact, cei doi vor face, anul viitor, în plină vară, nunta, luna august fiind cea aleasă.

De altfel, pentru cununia religioasă, pentru că acesta ar urma să aibă loc pe 5 august, în mijlocul postului, vor să ceară derogare de la Patriarhie, iar a doua zi, departe de România, vor să organizeze o paranghelie cum nu s-a mai văzut, sctrie SpyNews.

Alegerea datei nu a fost una întâmplătoare. În primul rând, Roxana ar urma să își revină perfect după ce de-a doua naștere. În al doilea rând, Florin Salam va fi mult mai puțin ocupat în acea perioadă, fiind post și, implicit, mai puține nunți și paranghelii la care să participe. În al treilea rând, ne-a spus sursa citată, luna august este preferata Roxanei, bruneta iubind căldura și dorindu-și o lună de miere, într-un resort de cinci stele, departe de nervi, probleme și stres, timp de două săptămâni.