Florin Salam NU a murit. RomâniaTv.net își cere scuze pentru preluarea acestei informații false de la Știrile ProTv

RomâniaTv.net își cere scuze pentru că a preluat această informație falsă de la Știrile ProTv, mizând pe încrederea în jurnaliștii de acolo. Promitem ca această greșeală să nu se mai repete niciodată pe viitor.

13 aug. 2022, 20:32
Florin Salam NU a murit. RomâniaTv.net își cere scuze pentru preluarea acestei informații false de la Știrile ProTv

Știrile ProTv a transmis, sâmbătă seara, informația că Florin Salam ar fi murit la 42 de ani din cauza consumului de droguri.

Aceasta este o informație falsă. Manelistul a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”. Ulterior, artistul a șters postarea.

Florin Salam a ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi și ulterior a fost internat la Terapie Intensivă, după ce a fost testat pozitiv cu Covid. Cântărețul de manele a ajuns la spital acuzând probleme grave respiratorii.

Florin Salam s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza Covid

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, l-a însoțit pe artist la spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău, după ce a acuzat probleme respiratorii care s-au agravat miercuri.

Odată ajuns la spital, artistul a fost testat de Covid, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Problemele respiratorii au continuat și s-a decis să fie trecut pe oxigen și să primească tratament, potrivit unor surse ale ziuanews.

Familia lui Florin Salam era extrem de îngrijorată în ultimele zile ca starea acestuia de sănătate să nu se agraveze. Cu toții au trecut prin momente grele din cauza Covid, căci fratele artistului, Nelu Stoian, a fost răpus de acest virus. Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.