Florin Salam, ADEVĂRUL despre relaţia cu Roxana Dobre. „Dacă am înşelat-o? D-astea mici… Cine n-ar face?”

Florin Salam a vorbit în premieră despre relația cu Roxana Dobre, după ce presa mondenă a speculat o despărţire a celor doi.

09 ian. 2018, 14:43
Florin Salam, ADEVĂRUL despre relaţia cu Roxana Dobre. „Dacă am înşelat-o? D-astea mici… Cine n-ar face?”

Florin Salam a spus totul despre ceea ce se petrece între el şi Roxana Dobre într-un interviu pentru SpyNews.

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au împăcat, dar abia acum s-a aflat ce condiţii i-a pus manelistul soţiei sale

„Roxana are foarte mulți dușmani. Nu știu de ce, mai ales de când e lângă mine. Nu mai are nicio prietenă, asta îmi pare rău că o spun. (…) Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reușească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o țin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi țin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o țin pe Roxana, o țin că o iubesc, Roxana îmi aparține, e viața mea, e mama copiilor mei, e frumusețea mea”, a spus manelistul.

Răsturnare de situaţie în telenovela Florin Salam-Roxana Dobre. Ce s-a întâmplat de Revelion

Florin Salam a decis să spună adevărul și despre viața lui de familie și să lămurească discuțiile cu privire la fidelitatea pe care i-a arătat-o, de-a lungul anilor, Roxanei Dobre: „Roxana mea nu știe? Am și eu alea de cântăreț, nu? Știi ce înseamnă să înșeli? Înseamnă să pleci cu o altă femeie și uiți de unde ai plecat. Nu, așa greșeli… D-astea mici… Cine n-ar face? Mie nu îmi place să mint… Un  lider nu are voie să mintă. Și pentru mine greșeli din-astea, sau înșelat, cum ai spus tu, e prea mult să spui. E o noapte pe afară, e prea mult să spui înșelat. Te-ai dus, ai băut un șpriț, e ca un șpriț. Așa sunt, o zăpăceală, un șpriț. Gata, m-am trezit, am băut un șpriț. A doua zi nu mai sunt beat, nu? Nici nu mai știu cu cine am stat!”.