Florin Salam, foc şi pară pe Betty, după un meci pe care tânăra l-a avut pe TikTok cu Costeluş de la Clejani. S-a lăsat cu injurii grave la adresa familiei lui Salam: „Fiica mea uită uneori cine e ta-su. La valoarea mea, ea n-ar avea ce să caute pe TikTok”

Aflat în străinătate, unde trebuia să susţină un spectacol, Florin Salam a avut parte de un adevărat şoc! Fiica sa, Betty, s-a "duelat" pe TikTok cu Costeluş de la Clejani, un personaj din lumea interlopă cu 22 de ani de puşcărie la activ.

18 dec. 2022, 14:33
Florin Salam, foc şi pară pe Betty, după un meci pe care tânăra l-a avut pe TikTok cu Costeluş de la Clejani. S-a lăsat cu injurii grave la adresa familiei lui Salam: „Fiica mea uită uneori cine e ta-su. La valoarea mea, ea n-ar avea ce să caute pe TikTok”

Simţind că este luat la mişto de Betty, Costeluş de la Clejani a proiectat un lung tir de injurii asupra familiei lui Florin Salam. Vizibil afectat de incident, Florin Salam a intervenit într-un live, nu pentru a-i reproşa lui Costeluş de la Clejani ceva, ci pentru a-şi certa fiica şi pentru a-şi cere scuze în numele ei.

Florin Salam, foc şi pară pe Betty, după un meci pe care tânăra l-a avut pe TikTok cu Costeluş de la Clejani

Manelistul a condamnat vehement prezenţa fiicei lui pe TikTok, dar şi participarea acesteia în live-uri alături de „şmecheri”.

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e…. Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei. 

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greşit că a intrat pe TikTok„, a spus Florin Salam într-o primă intervenţie pe TikTok.

Florin Salam dezavuează participarea lui Betty la jocuri de pe TikTok: „Fiica mea uită câteodată cine e ta-su”

În live-ul în care Costeluş de la Clejani a înjurat familia lui Salam, au existat patru participanţi, care făceau un meci: Betty, Costeluş, o prietenă de-a lui Betty şi un TikToker celebru, Makaveli. Salam este de părere că şi Makaveli a contribuit la escaladarea situaţiei.

Betty a intrat pe TikTok şi nu am cum s-o învinovăţesc. La valoarea mea, nu ar trebui să intre acolo. E un copil şi trebuie înţeles. Vorbea cu o prietenă de-a ei şi a intrat Makaveli ăla, eu îl respect, l-am întâlnit pe la Craiova, am şi dat mâna cu el. 

Are şi el puţină vină, că nu trebuia să complice situaţia acolo, fata mea n-are minte şi a jucat joc din ăla, nu trebuia să se joace cu şmecheri. Dacă are nevoie de 3-5 lei să mă sune pe mine că fac eu rost. N-are voie să stea ea pe TikTok sau, dacă intră, să intre să-şi prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branşa ei, nu cu şmecheri, şmecherii au locul lor. Mă simt prost că a procedat aşa, îmi cer scuze în numele ei. La valoarea mea, n-are ea voie să facă meciuri pe TikTok„, a spus manelistul într-o altă filmare.

La rândul său, Betty a explicat că nu îl cunoştea pe Costeluş de la Clejani, dar că i-a permis să intre în live-ul ei pentru că el tot insista să intre.

Foarte urât din partea lui că mi-a înjurat familia. Nu este educat. Eu nu ştiu cine este omul ăsta, aseară când am făcut live-ul, el îmi dădea cerere, cerere. Apoi îmi zice nu ştie cine sunt, ok, nu trebuie să mă cunoască toată lumea. Pe el nu-l ştiu„, a explicat Betty.

La intervenţia lui Graţian Pian, Costeluş de la Clejani îşi prezintă scuzele

În cele din urmă, cel care a iscat tot acest scandal, Costeluş de la Clejani, şi-a prezentat scuzele lui Florin Salam. Se pare că nu din proprie iniţiativă, ci la iniţiativa interlopului Graţian Pian, care are o relaţie apropiată atât cu familia lui Salam, cât şi cu Costeluş.

E vorba de o familie pe care eu o iubesc, cea a lui Salam, e familia noastră de 30 de ani. Costeluş e fratele meu de 20 de ani. Aici e vorba de omenie, corectitudine, de respect şi de familie. Nu există altceva la mijloc. Greşeala e omenească. Nu-i frumos să vorbeşti de copiii nimănui pe lumea asta, nu au nicio vină în discuţiile astea„, a spus Graţian Pian invitat într-un live alături de Costeluş.

La rândul său, impresionat de faptul că Florin Salam şi-a cerut scuze în numele fiicei lui, dar şi ca urmare a intervenţiei lui Graţian Pian, Costeluş şi-a rpezentat şi el scuzele pentru situaţia creată.

Pentru că Salam a vorbit frumos şi e şi cumătrul lui fratele meu care e familia mea şi eu nici n-am ştiut că sunt cumetri că am stat 22 de ani la închisoare şi a văzut şi vina lui Betty într-un fel, a greşit asta e, că nu avea ce căuta acolo şi nici să mă bage pe mine la mijloc, să facă mişto de mine.

Îmi cer scuze la copiii lui Salam în contul lui cumătrul meu că e familia lui şi în contul lui că a vorbit prea frumos Salam şi m-a bătut din caracter, din vorbă, din dulceaţă. Eu tocmai o întrebam pe ea ce face tăticul ei, am fost luat la mişto. Vă pup, vă iubesc„, a spus Costeluş pe TikTok.

Iată şi live-ul care a stat la baza incidentului: