Florin Salam, client al prostituatelor ademenite prin metoda Loverboy, potrivit presei de cancan. Interlopii „spălau” banii în domeniul imobiliar

Florin Salam a fost săltat de mascați, în această săptămână. Potrivit anchetatorilor, manelistul era un client fidel al prostituatelor ademenite prin metoda „Loverboy".

23 feb. 2023, 13:04
Florin Salam, client al prostituatelor ademenite prin metoda Loverboy, potrivit presei de cancan. Interlopii „spălau” banii în domeniul imobiliar

Florin Salam a fost audiat, miercuri, într-un dosar de cămătărie şi proxenetism, după ce poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie au pus în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere.

„În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a transmis Poliţia Capitalei.

 

Probleme grave în Justiție pentru Florin Salam

 

Între timp, noi informații au apărut în acest caz. Potrivit presei de cancan, Florin Salam obișnuia să meargă la prostituatele interlopilor Sile Broscoi, Ștoacă și Macula. De asemenea, un întreg cartier rezidențial ar fi fost ridicat cu banii din prostituție, de clanul mafiot, scrie SpyNews.

Interlopii își ademeneau victimele prin metoda Loverboy, susțin anchetatorii. Proxeneții trimiteau fetele să se prostitueze în Europa și în București.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate au fost duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

Cum funcționează metoda „Loverboy”, folosită de proxeneți

 

Metoda „Loverboy” continuă să facă victime pe bandă rulantă în România. Strategia perversă a fost explicată de psihologul criminalist Tudorel Butoi, pentru România TV.

„Una dintre etape este obligarea și îndatorarea victimei. ‘Mariana, eu te-am luat din munți, te-am adus în Germania. Păi tu știi câți bani am cheltuit cu tine? Cazare, transport, lux, eleganță. Trebuie să scoatem banii. Eu sunt dator, nu am avut acești bani!’.

Asta este o chestiune pe care fata, îndrăgostită, chiar o crede și vrea să-l scoată pe iubitul ei din necaz. ‘Nu e nicio problemă, dacă ăla vrea să se culce cu mine și tu accepți…’, spune ea. Cu această vrăjeală a lor, plus cu mimică, cu gestică, le-au pus pe tobogan, de unde le este foarte greu să se mai întoarcă”, a comentat Tudorel Butoi