Florin Salam, despre rivalitatea dintre el şi Tzancă Uraganu: „Mie n-o să-mi ia fața niciodată”

Florin Salam are cu siguranţă un succes mai mare decât avea în urmă cu unu-două decenii, dar din spate vine în forţă noua generaţie de manelişti. Salam spune, însă, că nu are de ce să se teamă de ei, chiar dacă tinerii manelişti ajung uşor în trendingul YouTube, luându-le faţa celor din vechea generaţie.

25 sept. 2023, 00:00
Florin Salam, despre rivalitatea dintre el şi Tzancă Uraganu: „Mie n-o să-mi ia fața niciodată”

E loc sub soare pentru toţi artiştii, spune Florin Salam. Întrebat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre o eventuală rivalitate între el şi Tzancă Uraganu, Salam a răspuns că nu e loc de aşa ceva, dimpotrivă, fiecare are stilul propriu şi, mai mult decât atât, are o relaţie strânsă de prietenie cu Tzancă. Ba, chiar, i-a botezat şi fetiţa.

Mie n-o să-mi ia fața niciodată. Nici lui nu poate să-i ia fața nimeni. Ce face el îi stă bine lui, n-o să-i stea bine la nimeni. Ce fac eu e altă treabă”, a spus Florin Salam în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai

Florin Salam, despre Tzancă Uraganu: „Îl iubesc mai mult decât pe toți ăștia pe care i-am iubit eu”

Salam spune că se bucură sincer de succesul lui Tzancă, ba chiar i-a dat şi sfaturi pe care mai tânărul lui coleg le-a şi ascutat.

Tzancă este unul care mi-a ascultat sfaturile. Este un om pe care îl iubesc mai mult decât pe toți ăștia pe care i-am iubit eu. Pentru mine, Tzancă are un respect foarte mare, i-am botezat fata cu plăcere, dacă era altcineva nu mă duceam. I-am botezat fetița cu mare drag, ca pe copiii mei”, a adăugat Florin Salam.

Regele Salam a spus, de asemenea, că Tzancă a venit la el să-i ceară să facă o piesă şi că a acceptat propunerea cu cea mai mare plăcere. Florin Salam și Tzancă Uraganu au colaborat la piesa „Ce figurantă”, o piesă ce a intrat extrem de repede în trending la vremea respectivă.

Florin Salam, atac la colegii de breaslă care se laudă cu banii: „Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Totuşi, cu aproximativ doi ani în urmă, Salam a lansat o serie de atacuri la adresa mai tinerilor săi colegi, în special a celor care îşi etalează teancurile de bani. Principalii vizați sunt Dani Mocanu și Tzancă Uraganu.

Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… Mi-e milă de voi… Mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a explicat Florin Salam într-un live pe Facebook.

Deşi manelistul nu a indicat niciun nume, urmăritorii lui s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, cei mai mulţi dintre ei indicându-i pe Dani Mocanu şi pe Tzancă Uraganu.