Florin Salam, devastat de durere. Un apropiat al manelistului a murit. Familia cântărețului suferă teribil

Florin Salam este mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe distracții. Viața, însă ,ne oferă și momente mai puțin plăcute, așa cum i s-a întâmplat cântărețului recent.

15 dec. 2022, 08:10
Florin Salam, devastat de durere. Un apropiat al manelistului a murit. Familia cântărețului suferă teribil

Florin Salam este în doliu. Un apropiat al manelistului s-a stins din viață.

Florin Salam, devastat de durere. Vestea care i-a îndoliat familia

Cântărețul și familia lui trec prin momente de cumpănă după ce o rudă mai îndepărtată a murit. Florin Salam este devastat de durere. Nepotul cântărețului a oferit câteva detalii despre nefericitul eveniment.

”A fost profesorul meu de chitară și mentorul meu, așa ne-am cunoscut. Ulterior am aflat că suntem și membrii în aceeași familie, mi-e o rudă mai îndepărtată, dar există o legătură de sânge. A avut o problemă la inimă și din păcate a murit, avea 60 și puțin de ani, dar nu îi arăta”, a spus Adrian Petrache pentru Spynews.ro.

Nepotul lui Florin Salam spune despre Jan Stoian, ruda lui Salam care a decedat, că a fost unul dintre cei mai mari cântăreți ai României și că l-a ajutat și îndrumat foarte mult în carieră.

”A fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată. Era un muzician universal, a cântat pe scene și cu nume mari și staruri internaționale de pe planeta asta de ți-e și frică să le pronunți numele: Nicole Scherzinger, Mariah Carey, mulți, mulți. E unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a avut România vreodată”, a mai spus Adrian Petrache.

Citește și : Cum s-a schimbat viața lui Lucian Viziru de când a părăsit Germania și a revenit definitiv în România. Afacerea cu care artistul vrea să dea lovitura: „Un milion de euro în cinci ani”

Moartea lui Jan Stoian i-a luat pe toți prin surprindere. Mai avea multe de spus și multe de făcut. Viața însă a avut alte planuri cu acesta.

”Mă iubea rău de tot și eu îl iubeam la fel de mult, ulterior am aflat că suntem neamuri și tot așa. Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede, în câteva zile. Săptămâna trecută chiar vorbeam cu el, programam cântări”, a mai spus nepotul lui Florin Salam.

Citește și :Polițistul de la care Victor Micula a primit uniforma și mașina de poliție a fost condamnat și nu va mai putea profesa

Ce mesaj a publicat nepotul lui Florin Salam

Nepotul lui Florin Salam este și el devastat de durere după ce mentorul său a decedat. Cu ochii și cu sufletul în lacrimi acesta a postat un mesaj pe contul de Facebook.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am cunoscut și că ne-am îndrăgostit și iubit așa tare unul pe celălalt! Ești în inima mea toată viața. A venit momentul să te duci lânga stele pentru ca tu ești cea mai mare stea, locul tău e acolo, lânga suflete ca ale tale de bune, ai luminat pământul îndeajuns pentru cei ce au putut să înțeleagă și să aprecieze lumina ta! Tati meu iubit ne vom întalni, vom râde, vom cânta. Până atunci ..pot doar să te visez. Te iubesc mereu! Dumnezeu cu tine!”, a fost mesajul emoționant al lui Adrian Petrache, pe Facebook.