Florin Salam „împușcă” lumea pe stradă, la scurt timp după ce a fost plasat sub control judiciar în dosarul de înșelăciune

Săptămâna trecută, Florin Salam a mers să semneze controlul judiciar, iar la scurt timp a mers alături de soție și copii în parc, pentru a se bucura de timpul petrecut în familie.

25 mart. 2024, 13:56
Florin Salam „împușcă” lumea pe stradă, la scurt timp după ce a fost plasat sub control judiciar în dosarul de înșelăciune
Florin Salam se bucură de timpul petrecut în familie

În urmă cu o săptămână, Florin Salam a mers la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar în dosarul în care este acuzat că ar fi înșelat clienți cărora le-a promis că va fi prezent la evenimente. Manelistul a lăsat în urmă problemele cu legea din ultima perioadă și s-a bucurat de familia sa.

Florin Salam a fost surpins alături de copiii lui într-un parc din Capitală. Artistul și micuții săi au fost văzuți atunci când s-au oprit să închirieze o bicicletă. Manelistul s-a urcat pe bicicletă și a început să se plimbe cu copiii, scrie spynews.ro.

Citește și: EXCLUSIV | Impresarul lui Florin Salam a dat cărțile pe față! Ce spune mâna dreaptă a manelistului, după ce a fost acuzat de trădare. ”A fost vorba de răzbunare”

La 40 de minute de la acest moment, cântărețul este surpins atunci când revine în același loc de unde a luat bicicleta și plătește. În acel moment, mai mulți tineri îl observă și se strâng în jurul lui. Florin Salam nu și-a neglijat fanii și a făcut poze cu o parte dintre aceștia.

Ulterior, manelistul s-a oprit la un magazin pentru copii, de unde a cumpărat mai multe jucării. Lumea îl observă și aici, iar el nu ezită să stea la discuții, după care este surprins în timp ce cumpără porumb fiert. Manelistul a luat-o apoi la pas spre ieșirea parcului.

După câteva minute, Salam și copiii ajung la o trecere de pietoni, iar el are în mână o pușcă de jucărie, pe care o cumpărase de la magazinul de jucării, și se preface că împușcă lumea pe stradă, la întâmplare.

Citește și: Florin Salam, în centrul unui nou scandal. Acuzat că a luat avansul pentru mai multe evenimente, dar nu s-a prezentat. Oamenii sunt revoltați

Florin Salam, acuzat de o nouă țeapă

După ce s-a spus că ar fi țepuit mai multe persoane și că nu s-a mai prezentat la evenimente, după ce le-a luat banii, Florin Salam a fost acuzat de o nouă înșelătorie, după ce câteva persoane au declarat că l-au plătit pentru a filma niște videoclipuri de promovare.

Impresarul cântărețului i-a luat apărarea, spunând că manelistul a fost cel care s-ar fi oferit să filmeze acele videoclipuri, dar fără a cere bani și susține că organizatorii au încercat să profite de imaginea lui, pentru a atrage lumea.

„Nu s-au înțeles la bani. Când a ajuns în Germania, trebuia să îi dea banii și nu i-au mai dat. Știi care e greșeala lui? Greșeala lui este că face video fără să ia bani. Asta este cea mai mare greșeală a lui. Majoritatea stau pe capul lui: „Fă-mi și mie, Florin, un video că vii la evenimentul cutare, ca să îmi vină și mie lume, să se strângă”, și Florin din milă le face. Cea mai mare greșeală a lui”, a declarat impresarul lui Florin Salam.