Florin Salam, în culmea fericirii. Roxana Dobre este însărcinată pentru a treia oară: Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să fie băiat

Florin Salam îşi reface viaţa după ce a primit amenintari cu moartea si dupa mai multe scandaluri in care a fost implicat. Cântăreţul s-a împăcat cu soţia care acum este acum însărcinată: Florin Salam se pregăteşte să devină pentru a 5 a oară tată. Regele manelelor revine si pe scenă după o pauză de 7 luni. A pregătit deja primele concerte în Europa, apoi va reveni în ţară. Cântăreţul şi-a asigurat şi pază. 

17 feb. 2018, 15:08

Florin Salam a fost supus unor presiuni extreme de-a lungul timpului. Acum însă manelistul a dat şi declaraţii într-un dosar în care sunt cercetate fapte de violenţă. Artistul vrea să revină pe scenă după o perioadă de 7 luni de pauză, însă a început să fie ameninţat şi şantajat.

„Ameninţări, una alta. Pentru mine nu e bine, în meseria asta trebuie să fii relaxat. Mi-e rusine sa spun ca mi-a fost frica, dar am trecut prin astfel de situatii. Mă feresc să nu păţească ceva fraţii, copiii…ăsta e adevărul. E cel mai important moment pentru mine, e reinceperea. Merg in Germania pentru miile de fani care ne asteapta. Ca orice artist mare am emoţii pentru că dacă nu ai nici nu transmiţi. Toată trupa, soţia mea o să fie cu mine… am nişte oameni care o să-mi ofere siguranţă. Procedez ca un artist care îşi ia măsurile cu adevărat necesare”, a spus la România TV

Florin Salam a decis sa-i acorde a doua sansa Roxanei Dobre şi acum sunt în culmea fericirii pentru că vor mai avea încă un copil împreună. 

„Soţia mea e alături de mine… deja e pe drum al treilea copil. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să fie băiat. Na, că am dat din casă… suntem fericiţi. A întâmpinat multe alături de mine. Ea îmi poartă noroc. Lăsă lumea să vorbească, noi ne iubim. Am, o vorbă eu… am aproape 5 copii. Am patru şi unul e pe drum, cum să te simţi? Un lider trebuie să aibă urmaşi”, a mai spus Florin Salam.