Florin Salam, internat în spital după ce a fost confirmat cu Covid. Artistul a fost trecut pe oxigen

Florin Salam a ajuns la spital în noaptea de miercuri spre joi și ulterior a fost internat. Artistul a fost testat pozitiv cu Covid.

11 aug. 2022, 09:59
Florin Salam, internat în spital după ce a fost confirmat cu Covid. Artistul a fost trecut pe oxigen

Florin Salam este, în acest moment, la un spital de boli infecțioase din Capitală, unde medicii îi asigură tratamentul pentru Covid.

Cântărețul de manele are o stare de sănătate precară, acuză probleme respiratorii grave.

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, l-a însoțit pe artist la spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut rău, după ce a acuzat probleme respiratorii care s-au agravat miercuri.

Odată ajuns la spital, artistul a fost testat de Covid, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Problemele respiratorii au continuat și s-a decis să fie trecut pe oxigen și să primească tratament, potrivit unor surse ale ziuanews.

Familia lui Florin Salam este foarte îngrijorată ca starea acestuia de sănătate să nu se agraveze. Cu toții au trecut prin momente grele din cauza Covid, căci fratele artistului, Nelu Stoian, a fost răpus de acest virus. Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

Citește și Noi dezvăluiri despre nunta lui Florin Salam. Cum a salvat Roxana situația, după ce preotul a refuzat să îi cunune

Citește și Cine sunt naşii lui Florin Salam şi ai Roxanei Dobre. Nimeni nu s-a aşteptat ca ei să îi cunune: „Bărbatul meu n-a vrut să deranjeze pe nimeni”