Florin Salam, după audierea la DIICOT: Am fost citat în calitate de martor. Am fost la locul nepotrivit

Manelistul Florin Salam a fost adus, luni, la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină. Aceasta a declarat la finalul audierilor că a fost citat în calitate de martor, iar dacă vreunul dintre colegii lui de trupă a consumat droguri trebuie să răspundă pentru faptele sale.

14 oct. 2013, 11:37
Florin Salam, după audierea la DIICOT: Am fost citat în calitate de martor. Am fost la locul nepotrivit

Florin Salam a ajuns la sediul DIICOT, luni, în jurul orei 13.30. După ce a ieşit de la audieri, în jurul orei 14.30, aceasta le-a declarat jurnaliştilor că a fost citat în calitate de martor.

Am fost la locul nepotrivit. Am fost la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii. Poate s-au consumat droguri, nu ştiu. Nu am făcut nimic rău. Fac ce vreau cu viaţa mea. Merg mai departe. M-am obişnuit să apar la televizor, fără voia mea. Se poate ca vreun membru al formaţiei mele să fi consumat droguri. Dacă e aşa, facem curăţenie. Dacă a greşit, trebuie să răspundă„, a declarat Florin Salam.

DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam şi membrii formaţiei acestuia ar fi suspecţi de această faptă, potrivit unor surse judiciare.