Florin Salam, părere sinceră despre Zanni după ce l-a văzut la Survivor All Stars: „Vouă de ăștia vă place, la unii dintre voi”

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor All Stars, din cauza modului în care spune ce îl deranjează. Florin Salam și-a spus părerea sinceră despre fostul Faimos.
Alina Costache
17 mai 2024, 17:06
Florin Salam, părere sinceră despre Zanni după ce l-a văzut la Survivor All Stars: „Vouă de ăștia vă place, la unii dintre voi”
Ce părere are Flroin Salam despre Zanni de la Survivor All Stars

Florin Salam a vorbit despre Zanni, unul dintre concurenții Survivor All Stars, care au rămas în competiție. Manelistul susține că sinceritatea de care tânărul dă dovadă este o calitate rar întâlnită în zilele noastre.

Zanni a reușit să stârnească revoltă atât în rândul concurenților, cât și al telespectatorilor, deoarece este o persoană care spune lucrurilor pe nume, fără niciun fel de resentiment. Cu toate astea, Florin Salam l-a lăudat pe concurent și a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa lui, exprimându-și admirația pentru faptul că a spus mereu ceea ce crede.

„Mie de ăla îmi e drag. Nu că mi-a pus mie vorbă…Cum îl cheamă, mă, pe ăla? Zanni ăla. Ăla e talent, da. Ăla spune în față tot. Nu e lingușitor din ăsta, cum vă place vouă. ‘Aoleu, băi, cutare…eu nu am făcut’. Vouă de ăștia vă place, la unii dintre voi”, a spus Florin Salam, pe rețelele sociale.

Citește și: Zanni îl desființează pe Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea: „A bătut o femeie gravidă, normal că n-are cum să mă placă”

La scurt timp, Zanni a văzut mesajul manelistului și l-a postat pe contul său de Instagram.

Dramele trăite de Zanni, înainte de a deveni celebru

Zanni s-a făcut remarcat nu doar datorită aparițiilor teșevizare, ci și a trecutului tumultos pe care l-a avut încă de la o vârstă fragedă.

Concurentul de la Survivor All Stars a fost abandonat după naștere, fiind crescut într-un orfelinat până la vârsta de 6 ani, când a fost luat acasă de o femeie pe care o numește Mama Teo. ACeasta l-a crescut până la vârsta de 14 ani. În urma unui conflict, femeia a ieșit din viața lui. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii, Zanni spune că nu a fost pe deplin înțeles de ea, dar și că el făcea probleme, având o personalitate complicată.

Citește și: Zanni, implicat într-un nou scandal. Influencerul o acuză pe mama lui Iancu Sterp de lucruri grave! ”Cumperi oameni și voturi”

„Ne-am certat, ne-am separat. Povești lungi”, a dezvăluit Zanni, în ediția de marți, 14 mai 2024, la Survivor All Stars.

Concurentul a povestit că a muncit de mic pentru a o ajuta pe cea care avea grijă de el, iar în schimb primea, uneori, un ban sau o bomboană: „De aia am eu vână, am crescut muncind. (…) Treaba asta m-a călit de mic”.

Spynews
Horoscop sâmbătă, 15 iunie 2024: Taurii vor avea chef de viață
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Destinația spectaculoasă și perfectă pentru un city break, dar pe care mulți o evită. Deși plajele sunt superbe iar apa turcoaz, puțină lume se bucură de ele
Capital.ro
Cutremur în România. Ce a decis AUR după alegeri. George Simion n-are de ales
Playtech.ro
BOMBĂ! Andreea Marin, GOALĂ la plajă. Vedeta a renunțat la inhibiții
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Critic muzical, despre momentul Coldplay vs Babasha. „Nu e vorba de rasism aici” | ANALIZĂ
Spynews
Veste bună pentru fanii lui 50 Cent! Celebrul artist vine în România! Cât costă un bilet la concert
Spynews
Xtra Night Show. Florin Salam, adevărul despre nunta de la Târgu Jiu! Ce a pățit cântărețul. Motivul pentru care nu a ajuns la eveniment, de fapt / VIDEO
Evz.ro
Irinel Columbeanu, în lacrimi. Surpriza de la miezul nopții
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
Cancan.ro
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba cariera
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se dă LEGE pentru TOATE magazinele din România. Regulile vor fi total obligatorii
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Procurorii Curții Penale Internaționale investighează atacurile cibernetice rusești din Ucraina ca posibile crime de război
MediaFlux
Mai MULȚI BANI la PENSIE de la 1 IULIE. Au anunțat acum
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?