FLORIN SALAM, prima reacţie după ce a fost reţinut în SUA. De ce i-a telefonat lui Adi Minune

Florin Salam a fost oprit de politie pe aeroportul J.F.K din New York, dupa ce s-a descoperit ca avea in bagaje 100.000 de dolari, peste limita cash admisa.

26 feb. 2017, 08:58
FLORIN SALAM, prima reacţie după ce a fost reţinut în SUA. De ce i-a telefonat lui Adi Minune

Cântărețul Florin Salam ar fi fost oprit pe aeroportul JFK din New York de autoritățile vamale americane, care ar fi descoperit că suma pe care o avea la el – aproximativ 100.000 de dolari – era mult peste limita de cash admisă.

Prietenul lui, Adi Minune, a fost amuzat de situaţie şi i-a oferit gratis un sfat lui Salam. ”Am vorbit cu el în urmă cu două zile, m-a sunat, dar nu mi-a spus nimic. Habar n-aveam până să îmi spuneţi voi. Dacă n-a ştiut cum s-o facă…luau fiecare câte zece mii în buzunar şi asta era, nu mai era nici o problemă” a spus Adi Minune, pentru CANCAN.ro.

Concertul a fost organizat de o româncă ce deţine un restaurant în New York şi ulterior mutat la un salon de nunţi şi botezuri, ”Renaissance Event Hall”. Succesul a fost peste aşteptări, pentru că manelistul a făcut alături de orchestra lui aproximativ 200.000 de dolari numai din dedicaţii!

Florin Salam ar fi obținut banii în urma unui recital susținut la New York, unde ar fi venit la invitația patroanei unui restaurant cu specific românesc, scrie wowbiz.ro. De la New York, artisul a plecat în Germania, unde sâmbătă seara avea un spectacol într-un club, potrivit unei postări video pe contul lui de Facebook.