Florin Salam, reacţie vehementă după ce a fost pus la zid de fani. „Eu am cea mai frumoasă familie!”

Florin Salam a fost deranjat de comentariile unor urmăritori de pe Instagram, care au făcut referire la familia sa. Manelistul a avut un mesaj clar pentru cei care au lăsat comentarii negative.

07 feb. 2023, 08:29
Florin Salam, reacţie vehementă după ce a fost pus la zid de fani. „Eu am cea mai frumoasă familie!”
Florin Salam, reacţie vehementă după ce a fost pus la zid de fani. "Eu am cea mai frumoasă familie!"

Florin Salam, reacţie vehementă după ce a fost pus la zid de fani. Manelistul a încetat să mai pună la suflet toate răutățile, dar are un punct sensibil. Mai precis, poate tolera aproape orice, mai puțin un singur lucru, ca cineva să se lege de familia și de copiii lui.

Citeşte şi: Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. „Eu am trăit ani de zile un abuz!”

„Și ce dacă a zis? Păi, ăștia sunt urâți? Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori! Puteți să spuneți ce vreți voi, dar să spuneți că am copii urâți… Eu am cei mai frumoși copii. N-ați văzut-o pe Betty, Dani, Rania, Măriuța, Dani cel mic, să nu mai zic de Roxana mea. Eu sunt mai zăpăcit, dar când e vorba de familie, eu am cea mai frumoasă familie. Știți și voi treaba asta. De ce să mă supăr? Dacă și de mine spuneți că am copii urâți…”, a spus Florin Salam într-un live pe Instagram.

Citeşte şi: Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023

Soţia lui Florin Salam s-a arătat şi ea deranjată de comentariile fanilor și a spus că nu ia în calcul reacțiile de acest fel. „Dacă sunt frustrați și sunt oameni răi… Nu avem cum să fim pe placul tuturor! Dacă am lua în calcul toate prostiile…”, a spus şi Roxana Dobre.