Florin Salam reacționează la fake news-ul serii lansat de ProTv: „Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte”

Florin Salam a reacționat la fake news-ul serii lansat de ProTv și preluat ulterior de alte publicații online. "Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte", a scris celebrul manelist pe pagina sa de Facebook.

13 aug. 2022, 20:59
Florin Salam reacționează la fake news-ul serii lansat de ProTv: „Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte”

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe pagina sa de Facebook.

O țară întreagă a trăit un adevărat șoc când a auzit anunțul neadevărat că Florin Salam și-ar fi pierdut viața. Știrea a fost publicată inițial de Știrile ProTv, fiind preluată ulterior și de alte publicații.

Și fiica lui Florin Salam a avut o primă reacție după scandalul izbucnit. „Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu sper să nu atragi tu!”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.