Florin Salam şi-a avariat maşina de 200.000 de euro. Rolls-Royce-ul a ajuns la service FOTO

Florin Salam a avut parte de momente mai puțin plăcute după ce limuzina de lux pe care o deține a avut de suferit în urma unui incident în trafic.

12 mart. 2021, 12:01

Florin Salam şi-a avariat maşina de 200.000 de euro. Cel mai probabil, maşina a fost avariată după ce persoana care se afla la volan n-ar fi fost atentă atunci când efectua o manevră cu spatele. Astfel, Rolls-Royce-ul de 200.000 de euro s-a ales cu aripa spate stânga și bara înfundate serios.

Florin Salam şi-a avariat maşina de 200.000 de euro.

Unul dintre oamenii de încredere ai lui Florin Salam a dus maşina la service. Înainte de a ajunge la reprezentanță, omul de încredere al lăutarului a făcut o scurtă oprire la o benzinărie de pe DN 1, scrie Cancan. Toţi cei aflați la faţa locului au făcut ochii mari când au văzut maşina avariată.

Florin Salam părăseşte România? Şi-a cumpărat o casă în altă ţară: „Decizia a fost grea”

Afaceri cu imobiliare

Florin Salam are o avere imensă, câştigată din muzică, dar este implicat şi în mai multe afaceri. Manelistul s-ar fi lansat în construcții și ar fi ridicat câteva blocuri pe care le va pune în vânzare, fiind date deja avansurile pentru câteva dintre apartamentele de lux pe care le-a construit. „Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii” a dezvăluit un apropiat al lui Florin Salam.