Florin Salam şi-a scos fiicele la plimbare cu metroul. Reacţia fabuloasă a uneia dintre fetiţe când un călător l-a întrebat pe tatăl ei dacă este celebru: „Este regele României”

Florin Salam a lăsat maşina în garaj şi a plecat, împreună cu cele două fetiţe, Jacqueline şi Rania, să ia pulsul Capitalei folosind transportul în comun. Manelistul a făcut un live în timp ce călătorea cu metroul şi, după cum se poate vedea pe filmare, a interacţionat din plin cu călătorii.

14 ian. 2024, 21:28
Florin Salam şi-a scos fiicele la plimbare cu metroul. Reacţia fabuloasă a uneia dintre fetiţe când un călător l-a întrebat pe tatăl ei dacă este celebru: „Este regele României”

Mai mulţi călători au vrut să facă poze cu el, iar un tânăr care pretindea că nu-l cunoaşte l-a întrebat dacă este celebru. Manelistul i-a răspuns că este, într-adevăr, celebru şi a fost completat de micuţa Jacqueline care a ţinut să precizeze că tatăl ei „este regele României„.

Citeste si Tudor Gheorghe a șters pe jos cu regii manelelor! Trubadurul nu a avut milă de Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie. ”Au degenerat”

Florin Salam, la plimbare cu metroul

Iată dialogul dintre cei doi:

Călător: „Sunteţi celebru?”

Florin Salam: „Eu cred că da. Dacă m-aţi întrebat, ce să zic, că nu?”

Călător: „Nu, că am văzut că fac băieţii selfie-uri…”

Salam: „Sunt celebru, sunt foarte celebru, mă mir că nu mă cunoaşteţi. Sunt în politică”

Călător: „Doamne fereşte!

Pe fundal, se aude clar vocea fetiţei care spune: „Este regele României”.

Între timp, un tânăr îl roagă să facă împreună o poză, iar Salam îl invită să stea pe scaun lângă el. Odată poza făcută, manelistul îi spune tânărului să salute lumea de pe live, iar acesta îi salută pe cei aproape 4.000 de urmăritori spunându-le că şi ei sunt nr. 1 la fel cum este şi cel pe care-l urmăresc.

Mi-aţi făcut ziua mai frumoasă„, îi mai spune tânărul lui Salam înainte de a se ridica de pe scaun. Băiatul se pregăteşte să coboare la Piaţa Victoriei, iar manelistul îl întreabă câte staţii mai are până la Aviatorilor, acolo unde urma să coboare.

@casamanelelormusic Florin Salam circula cu metroul. Sunteti celebru ? #florinsalam #metroubucuresti @florinstoian100 ♬ sunet original – Casa Manelelor Music

Citeste si Florin Salam, aroganță de pus în ramă. Regele manelelor a defilat împărătește în zona de nord a Capitalei