Florin Salam şi Roxana Dobre, nuntă pe plajă. Când va avea loc marele eveniment: „Facem cununia civilă şi religioasă”

Florin Salam şi Roxana Dobre fac nuntă pe plajă. Cei doi formează un cuplu de opt ani şi au împreună trei copii, două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan. Manelistul mai are doi copii și din prima căsătorie, cu Ștefania, regretata sa soție: Betty și Daniel Stoian.

24 mai 2022, 11:08
Florin Salam şi Roxana Dobre, nuntă pe plajă. Când va avea loc marele eveniment: „Facem cununia civilă şi religioasă”
Florin Salam şi Roxana Dobre, nuntă pe plajă

Florin Salam şi Roxana Dobre, nuntă pe plajă. Iubita artistului a dezvăluit că marele eveniment va avea loc peste doar câteva zile, pe 1 iunie. Cei doi se vor căsători la mare, pe plajă, având parte de un decor senzațional.

Florin Salam şi Roxana Dobre, nuntă pe plajă

Deși multă lume se așteaptă ca cei doi să aibă o nuntă fastuoasă, Roxana și Florin vor ca evenimentul să fie restrâns. Iubita lui Florin Salam a mărturisit că își dorește ca la nunta sa să participe cei mai apropiați prieteni și rudele.

Citeşte şi: Scandal-monstru în lumea maneliştilor. Mihăiţă Piticu l-a înjurat pe Florin Salam, iar manelistul i-a trimis interlopii la poartă: „Mihăiţă Piticu, tu nu eşti bun decât să-mi dai şerveţele să mă şterg de transpiraţie”. VIDEO

Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns. Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să se și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine.

Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri. Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta. Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă (râde, n. red.).Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită„, a declarat Roxana Dobre pentru Fanatik.ro.

Artistul a fost cel care a insistat ca nunta să aibă loc în această vară, în Mamaia. Din acest motiv, cântărețul și-a asumat să se ocupe de toate detaliile nunții. „Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo. La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize.Nu știu nici măcar toți invitații. E restrânsă în sensul că vor fi vreo 150-200 de persoane, dar gândiți-vă că doar familia noastră are vreo 100 de persoane. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri„, a dezvăluit Roxana.