Florin Salam şi Sorinel Puştiu au cântat la mormântul lui Hoby, legenda ţiganilor. Soţul celebrei vrăjitoare Maria Câmpina a murit pe 8 martie VIDEO

Hoby, soţul celebrei vrăjitoare Maria Câmpina, a murit pe 8 martie, la vârsta de 74 de ani. Doi dintre cei mai cunoscuţi manelişti, Florin Salam şi Sorinel Puştiu, au cântat în cimitir în ziua în care cel supranumit lege nda ţiganilor ar fi împlinit 75 de ani.

25 nov. 2023, 10:29
Florin Salam şi Sorinel Puştiu au cântat la mormântul lui Hoby, legenda ţiganilor. Soţul celebrei vrăjitoare Maria Câmpina a murit pe 8 martie VIDEO
Florin Salam şi Sorinel Puştiu au cântat la mormântul lui Hoby, legenda ţiganilor. Soţul celebrei vrăjitoare Maria Câmpina a murit pe 8 martie

Florin Salam şi Sorinel Puştiu au cântat la mormântul lui Hoby, legenda ţiganilor. Maria Câmpina a fost şi ea prezentă la cimitir, pentru a-i aduce un omagiu soţului ei, pe numele real Trăenică Pandeluş, care a murit chiar pe 8 martie 2023.

Maria Câmpina a mărturisit că soțul ei era destul de bolnav în ultima perioadă, iar tratamentele pe care le-a urmat pentru afecțiunea sa se pare că nu au fost prea eficiente. „Avea o infecție în piele. Am fost și în Turcia, și în Franța. Am urmat tratament după tratament și am sperat să se facă bine”, a spus atunci Maria Câmpina, conform EVZ.

Citeşte şi: Florin Salam lansează un nou atac la adresa lui Jador. Avertismentul „regelui”: „Copii, să fiţi cuminţi!”

„Eu sunt Maria Câmpina – regina magiei albe, iar Hoby a fost judecător al rromilor. Împreună judecam, mergeam la oameni, la toată lumea. Noi împăcam oamenii care aveau discuții, nu mergeam la tribunal. A murit la 74 de ani, încă era în putere, dar uite, cu boala asta care s-a declanșat de la Covidul ăla”, a mai declarat Maria Câmpina.

@de_la_voi F.S canta pt Hoby care astăzi era ziua lui ,Dumnezeul sa l odihneasca in pace ! #romania #florinsalamregele #foryou #fyp #viral #florinsalam_official ♬ sunet original – PETRECERILE VOASTRE🎶❤️

Trăenică Pandeluş, zid Hoby, a fost suspectat că a obținut cu acte false unul din multele imobile pe care le deținea. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost suspectat de înșelăciune imobiliară, după ce, în 2002, ar fi obţinut ilegal o casă în Capitală, folosind acte de proprietate falsificate, iar apoi a vândut imobilul cu 500.000.

@de_la_voi #sorinelpustiu #romania #foryou #viral #fyp ♬ sunet original – PETRECERILE VOASTRE🎶❤️

În ultima apariție televizată a clarvăzătoarei, în iunie 2022, aceasta părea fericită alături de familia sa. Maria Câmpina a fost prezentă la nunta uneia dintre nepoatele sale. „Am 45 de nepoți și au mai venit și mai mulți strănepoți. Mai am de botezat, mai am de căsătorit. Nepoata asta e al șaptelea, să zic, că nu mai țin minte. Îmi pare bine, am dat-o într-o familie bună. Noi nu dăm oriunde din familia noastră, până nu vedem dacă e băiatul bun, cinstit, corect”, a spus Maria Câmpina pentru Antena Stars.