Florin Salam, supus unor presiuni uriaşe. Ce îi cere familia, după ce a fost înşelat de Roxana Dobre

Florin Salam nu are linişte de Sărbători! După ce a fost trădat de Roxana Dobre, celebrul manelist este ţinut în joc de glezne de propria familie. 

28 dec. 2017, 09:23
Florin Salam, supus unor presiuni uriaşe. Ce îi cere familia, după ce a fost înşelat de Roxana Dobre

Florin Salam nu ştie ce vrea de la viaţă, după ce a fost trădat de Roxana Dobre, scrie spynews.ro. Mărturie stau ultimele decizii pe care acesta le-a luat.

Citeşte şi Florin Salam, gata să şteargă cu buretele faptul că Roxana Dobre l-ar fi înşelat. Manelistul a făcut primul pas spre marea împăcare

După ce a anunţat că nu vrea să se împace cu cea care i-a dăruit două fiice, manelistul a revenit la sentimente mai bune faţă de aceasta. El şi-a lăsat maşina pe mâinile Roxanei, spre stupoarea celor din jur.

În timp ce Salam este confuz, rudele sale ştiu exact ce vor de la el. O persoană din anturajul manelistului a declarat pentru Spynews.ro că „Florin a fost sfătuit să-şi lase copiii în grija Roxanei. Cei din familia lui insistă ca el să accepte ca fetiţele să locuiască cu Roxana. Rudele sunt de părere cămicuţele ar trebui să crească alături de mama lor. Din câte ştiu, chiar şi Betty i-a cerut acelaşi lucru lui Florin”.

Totuşi, apropiaţi l-au sfătuit pe artist ca în timpul liber să le viziteze pe Jacqueline Maria şi pe Rania, astfel încât micuţele să nu resimtă lipsa tatălui.

Citeşte şi Florin Salam şi Roxana Dobre într-o IMAGINE care A BULVERSAT pe toată lumea FOTO

A renunţat la Salam pentru fostul iubit

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au despărţit după ce superba brunetă ar fi plecat de acasă cu celebrul Florin a lu’ Văncică, mai vechiul ei iubit, care e însurat. Ba mai mult, gura lumii spune că femeia şi-a luat tălpăşiţa cu o sumă importantă de banii manelisului.

Pentru a se asigura că va avea liniște din partea manelistului, Roxana Dobre a avut grijă să îi îndepărteze pe copiii pe care îi are alături de acesta din timp, semn că a premeditat și a ascuns foarte bine ceea ce urma să facă.