Florin Spătaru, ministrul Economiei: „Hai să facem întâi evaluarea Guvernului după şase luni şi abia apoi putem vorbi de o eventuală remaniere”

Ministrul Economiei Florin Spătaru a declarat marţi că trebuie făcută mai întâi evaluarea miniştrilor şi văzute rezultatele Guvernului, la şase luni de zile de la preluarea mandatelor, şi abia apoi poate discuta de o remaniere parţială sau de substanţă.

22 mart. 2022, 21:18
Florin Spătaru, ministrul Economiei: „Hai să facem întâi evaluarea Guvernului după şase luni şi abia apoi putem vorbi de o eventuală remaniere”

Florin Spătaru a mai spus că şedinţa coaliţiei de luni i s-a părut o discuţie normală între reprezentanţii coaliţiei, liderii partidelor şi fiecare membru din Guvern.

”Haideţi să facem întâi evaluarea, să vedem rezultatele Guvernului după şase luni de zile. Mi se pare un demers normal pentru un guvern şi pentru premier şi abia apoi putem discuta dacă vorbim de o remaniere parţială sau de substanţă. Este normal ca după şase luni de zile să vedem care sunt rezultatele şi cum am reuşit să implementăm programul de guvernare, aşa cum ni l-am asumat.”, a spus ministrul Economiei, la Profit TV, despre o posibilă evaluare a membrilor Guvernului, după şase luni de guvernare.

”Cred că va exista o discuţie între premier şi membrii coaliţiei”, a mai spus ministrul, despre o posibilă decizie privind remanierea şi cine are atributul acestei decizii.

Citeşte şi: Rareş Bogdan a fost ales noul preşedinte al filialei PNL Diaspora: „Ne aşteptăm la peste un milion de voturi din Diaspora”

Despre şedinţa coaliţiei la care au participat toţi miniştrii, ministrul Spătaru a arătat că ”i s-a părut o discuţie normală între reprezentanţii coaliţiei, liderii partidelor şi fiecare membru din Guvern”.

”Este o discuţie normală care trebuie să aibă loc, suntem miniştri politici, susţinuţi de partidele noastre, e normal să informăm despre stadiul implementării programului de guvernare asumat”, a mai spus ministrul Economiei, precizând că el a prezentat termenel asumate prin PNRR, proiectele pe care le-a propus, finanţate din fondurile structurae 2014 – 2020 şi despre guvernanţa corporativă.

Citeşte şi: Demisie din PNL. Deputatul care a semnat pentru suspendarea lui Iohannis s-a afliliat grupului AUR