Florin Spătaru, noua propunere PSD pentru ministerul Economiei după retragerea lui Marius Humelnicu

PSD vine cu înlocuitor pentru Marius Humelnicu. Social-democraţii îl propun pe Florin Spătaru pentru funcţia de ministru al Economiei.

23 nov. 2021, 17:02
Florin Spătaru, noua propunere PSD pentru ministerul Economiei după retragerea lui Marius Humelnicu

Florin Spătaru este noua propunere PSD pentru ministerul Economiei după retragerea lui Marius Humelnicu, potrivit unor surse din partid citate de G4Media.ro.

Florin Spătaru ocupă în prezent funcţia de Director HR (resurse umane) & Corporate Affairs la Șantierele Navale Damen Mangalia. De asemenea, Florin Spătaru este președinte al ANCONAV, asociația românească de construcții navale, din februarie 2013.

Ce studii are Florin Spătaru, noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei

Florin Spătaru, noua propunere PSD pentru ministerul EconomieiFlorin Spătaru a urmat cursurile Universităţii din Galaţi în perioada 1989 – 1995. Apoi a studiat Economia, în cadrul aceleiaşi universităţi. În 2009, a frecventat cursurile Scoluu de Afaceri din Londra – specializare HR.

În perioada 2009 – 2012, şi-a făcut doctoratul la Academia de Studii Economice din București.

PSD a renunţat la propunerea pentru Ministerul Economiei, senatorul Marius Humelnicu, propus de filiala PSD Galaţi, condusă de Dan Nica. Pentru postul de la Ministerul Economiei a mai fost vehiculat şi Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al partidului.

„Am decis să renunț la nominalizarea pentru funcția de ministru al Economiei din motive personale și să continui să sprijin îndeplinirea Programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Galați pentru onoarea de a mă propune în funcția de ministru al Economiei și colegilor mei din partid”, a spus Humelnicu.