Florin Talpan aruncă bomba: „CSA Steaua nu semnează contractul, FCSB – Dinamo nu se joacă în Ghencea!”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a anunțat, marți, că meciul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii, nu se va disputa pe stadionul din Ghencea, deşi oficialii clubului Armatei şi cei ai grupării patronate de Gigi Becali au ajuns la o înţelegere şi ar urma să semneze contractul de închirirere a arenei.

18 iul. 2023, 19:37
Florin Talpan aruncă bomba: „CSA Steaua nu semnează contractul, FCSB – Dinamo nu se joacă în Ghencea!”
Florin Talpan aruncă bomba: "CSA Steaua nu semnează contractul, FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea!"

Florin Talpan aruncă bomba: „CSA Steaua nu semnează contractul, FCSB – Dinamo nu se joacă în Ghencea!”. Gigi Becali a anunțat că negociatorii FCSB, în frunte cu președintele Valeriu Argăseală, s-au înțeles cu cei de la CSA Steaua, iar contractul de închiriere a stadionului urmează să fie semnat. Florin Talpan a transmis însă că CSA Steaua nu vrea să încheie contractul cu FCSB!

Citeşte şi: FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea. Garanţia de 750.000 de euro pe care şi-a asumat-o Gigi Becali

„Meciul FCSB – Dinamo nu se va juca pe stadionul Steaua! În urma discuțiilor de astăzi, după întâlnirea dintre reprezentanții CSA Steaua și cei ai FCSB-ului, nu o să se semneze niciun contract. Cei de la FCSB sunt de rea-credință, au demonstrat că sunt de rea-credință. Ei spun în continuare că sunt Steaua, că Ghencea este casa lor. Gigi Becali își dă încă o dată arama pe față, a cerut să înregistreze marca Steaua la Oficiul European de Proprietate Intelectuală. Gigi Becali vrea să ne distrugă prin toate acțiunile în instanță, cere anularea tuturor mărcilor CSA Steaua. Nu se poate, cu un om care vrea să te distrugă nu ai cum să ai relații comerciale, să închei un contract.

CSA Steaua nu vrea să încheie un contract din aceste motive! Noi am cerut acea poliță de asigurare, pe care el (n.r. – Gigi Becali) vrea să o ocolească prin alte mijloace. Știu sigur că nimeni de la CSA Steaua nu vrea să semneze contractul cu Gigi Becali!

Nu merge nimeni la închisoare, nici domnul Bichir, nimeni! Pentru că nu s-a încălcat cu nimic legea, nu știu de unde a apărut această informație. Te duci la închisoare doar dacă ai furat ceva, aici ce am făcut? Nu putem merge la închisoare pentru niște lucruri legale. Becali este în litigiu cu noi, vrea să ne fure identitatea. Nu înțeleg de unde este această frică!”, a spus Florin Talpan, pentru ProSport.