Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali: CSA Steaua ar trebui să joace în Liga 1, FCSB nu e afiliată la FRF

Consilierul juridic şef al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a declarat că echipa de fotbal a CSA Steaua ar trebui să înceapă din Liga I, subliniind că formaţia FCSB, patronată de Gigi Becali, nu a fost niciodată afiliată la FRF.

06 iun. 2017, 17:13
Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali: CSA Steaua ar trebui să joace în Liga 1, FCSB nu e afiliată la FRF

„E o zi aniversară, secţia de fotbal va funcţiona atunci când lucrurile vor merge foarte bine. Am mai câştigat un proces cu clubul finanţat de George Becali şi sunt foarte fericit. Eu mi-am spus punctul de vedere, îmi doresc ca această echipă, CSA Steaua, să înceapă din Liga I, pentru că George Becali a luat fraudulos această echipă şi locul CSA Steaua este în Liga I. Eu de aici văd că trebuie să plecăm. Să nu uităm că această echipă, FCSB, nu este afiliată la FRF, nu a fost afiliată niciodată.

Citeşte şi Steaua va juca în Liga a 4-a. Adrian Bumbescu spune că s-au primit toate aprobările

Nu ştiu cum şi-a desfăşurat meciurile în campionat. E am formulat o notificare către FRF, rămasă fără rezultat. Eu am avut mandat din partea clubului acolo şi mi se părea normal ca FRF să răspundă. Pentru că eu sunt juristul clubului şi am formulat acea notificare din punct de vedere legal. FRF trebuie să răspundă pentru ca toţi suporterii să ştie adevărul”, a spus Florin Talpan.

Talpan a făcut aceste declaraţii la gala-spectacol „Istoria Continuă”, dedicată împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea CSA Steaua.