Florin Talpan, reacţie dură după ce Gigi Becali a anunţat că s-au împăcat. „M-a sunat o dată, nu ştiam numărul şi m-a…”

Gigi Becali a anunţat, luni, că s-a împăcat cu Florin Talpan, dar juristul celor de la CSA Steaua susţine că lucrurile stau cu totul diferit.

09 iul. 2018, 13:15
Florin Talpan, reacţie dură după ce Gigi Becali a anunţat că s-au împăcat. „M-a sunat o dată, nu ştiam numărul şi m-a…”

Gigi Becali a dezvăluit că l-a sunat pe Florin Talpan să glumească la adresa echipei de Liga 4. Juristul CSA Steaua a declarat că nu s-a împăcat cu finanţatorul celor de la FCSB și că va continua cu procesele.

Gigi Becali s-a împăcat cu Florin Talpan. Anunţul făcut de patronul FCSB

„Nu poate fi vorba de nici o împăcare. M-a sunat o dată, nu știam numărul. Faptul că am răspuns la un telefon și am dat bună ziua nu înseamnă că ne-am împăcat. Dânsul m-a jignit pe mine foarte mult. M-a calomniat. Eu nu cred că dacă am răspuns la telefon înseamnă că m-am împăcat. Eu nu port ranchiună, dar m-a jignit foarte mult. Eu nu am de împărțit nimic cu dumnealui. Eu o să-mi fac treaba în continuare la Steaua și o să duc la capăt procesele pe care le am. Faptul că eu am vorbit cu dânsul nu înseamnă că m-am împăcat cu el. Dacă dumnealui m-a sunat, nu înseamnă că de acum ne-am împăcat și că se va ajunge la o înțelegere cu Steaua. Procesele vor merge mai departe așa cum sunt și nu se pune problema de o împăcare. Nu poate fi vorba de o împăcare atâta timp cât dumnealui m-a jignit așa cum a făcut-o”, a spus Florint Talpan la Digi Sport.