Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre ultimele discuții cu Natașa Raab: „M-a sunat și a împleticit așa niște cuvinte. A zis doar: Alo, Florin”. Când va fi înmormântată actrița

Marea actriță Natașa Raab, "coana Chivuța" din reclamele la Napolact, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, după ce, în ultimii trei ani, s-a luptat din greu cu boala Parkinson. Florin Zamfirescu a fost unul dintre prietenii foarte apropiați ai actriței, deși, în ultimii doi ani, nu au mai putut ține legătura din pricina bolii Natașei.

24 oct. 2023, 10:52

Florin Zamfirescu a jucat ani întregi alături de Natașa Raab. Mai mult decât atât, i-a legat o mare prietenie. Din păcate, în ultimii ani, după ce actrița a fost diagnosticată cu Parkinson, Florin Zamfirescu nu a prea mai avut vești despre ea. A sunat-o de nenumărate ori la telefon, dar ea nu i-a putut răspunde. Ea a încercat să-l sune în urmă cu doi ani, dar nu a putut să îngaime mai mult de două vorbe, după care a închis.

Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre Natașa Raab: „A afectat-o foarte tare moartea soțului ei”

Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre ultimele discuții cu Natașa Raabșa Raab și-a exprimat dorința de a nu fi vizitată de către cei cunoscuți, iar în primăvara acestui an apăreau în spațiul public primele informații cu privire la faptul că nu ar mai fi putut să se ridice din pat din pricina problemelor de sănătate.

Am primit această veste pe care cumva o bănuiam pentru că de vreo doi ani, poate chiar mai mult, Natașa nu se mai putea ridica din pat, nu mai locuia în Craiova, avea nevoie de ajutor și era dusă în provincie, lângă Craiova, de o doamnă care o îngrijea. Ea a avut o tentativă să mă sune pe mine, acum vreo doi ani, dar a împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis: alo, Florin și gata nu s-a mai putut, nu putea să vorbească.

Știam că nu poate să se miște că este condamnată de boala aceasta. A afectat-o foarte tare moartea soțului ei. Eu am vrut să vorbesc cu ea de foarte multe ori, am sunat-o, am tot sunat-o, dar nu mi-a răspuns și mi s-a spus că nu mai poate vorbi la telefon.

M-a informat fostul director al Teatrului, Cornișteanu, mi-a zis că e undeva în provincie, că nu își va mai reveni. Cumva vestea aceasta nu m-a surprins, știam că este la pat și că este într-o suferință mare„, a mărturisit Florin Zamfirescu, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Natașa Raab după ce a primit un diagnostic cumplit. Coana Chiva din reclama la lactate vorbește despre suferința prin care trece: ”Nici nu pot merge și îmi tremură tot corpul!”

Când și unde va fi înmormântată Natașa Raab

Nataşa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova. Anunțul a fost făcut de UNITER.

Ne despărţim de Nataşa Raab. (…) UNITER îşi exprimă tristeţea la aflarea veştii că îndrăgita actriţă de teatru şi film Nataşa Raab ne-a părăsit. (…) O actriţă cu un farmec aparte, o prezenţă încântătoare, un om jovial şi expansiv, cu o energie debordantă. Ne vor lipsi buna dispoziţie şi voioşia pe care o imprima când venea în vizită la UNITER, ca un taifun, între două filmări… Pentru cei care doresc să îşi ia rămas bun, ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!’‘, a transmis UNITER, pe Facebook.

În 2011 a fost nominalizată la Premiile Gopo pentru rolul din filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenţii”.