Florin Zamfirescu sare în apărarea Marinei Almășan în scandalul TVR. Reacția neașteptată a actorului: „Două fetițe discută: dragă, azi am găsit un prezervativ pe calorifer”

În contextul în care TVR-ul se află din nou în centrul unui nou scandal, mai multe persoane publice au sărit în apărarea Marinei Almășan. Printre aceste persoane se numără și Florin Zamfirescu, care a avut o reacție cu totul neașteptată.

20 iun. 2023, 17:00
Florin Zamfirescu sare în apărarea Marinei Almășan în scandalul TVR. Reacția neașteptată a actorului: „Două fetițe discută: dragă, azi am găsit un prezervativ pe calorifer”
Florin Zamfirescu sare în apărarea Marinei Almășan în scandalul TVR. Reacția neașteptată a actorului: „Două fetițe discută: dragă, azi am găsit un prezervativ pe calorifer”

Actorul Florin Zamfirescu a sărit în apărarea prezentatoarei Marina Almășan, care trece printr-un scandal uriaș cu TVR. Totul a pornit de la faptul că în emisiunea prezentată de aceasta, „Rivalii”, a fost difuzată o melodie interpretată de Daniel Iancu, despre care s-a zis că ar avea trimiteri de natură sexual.

Citește și: Încă un scandal-monstru la TVR. Celebra actriță Carmen Tănase, interzisă de către Dan Turturică

CNA a amendat Televiziunea Publică dat fiind că în melodia respectivă făcea aluzii sexuale în care erau implicați copii. Dată fiind situația, șefii TVR2 au cerut preşedintelui director-general al SRTv, Dan Cristian Turturică, constituirea unei comisii disciplinare, care să cerceteze disciplinar persoanele responsabile de abaterile sancţionate de CNA.

Marina Almășan a declarat pentru Fanatik că nu este o perioadă tocmai fericită, dar că va lupta pentru ceea ce crede în continuare.

„Traversez foarte greu această perioadă și mă consum foarte mult. Ceea ce pățesc eu implică, practic, foarte mulți oameni. Suspendarea emisiunii ar implica o echipă întreagă. Toată discuția care se creează în jurul unui fapt minor îmi afectează profund imaginea.

Am fost peste 30 de ani, 33 dacă e să îi luăm după cartea de muncă, angajatul Televiziunii Publice, unul din angajații de top. La un moment dat eram number one în România. E foarte greu să accept ce se întâmplă când văd că imaginea mea este terfelită. În același timp, mă doare, pentru că eu chiar iubesc insituția asta.

I-am judecat pe cei care au întors spatele Televiziunii Române, după ce i-a hrănit. Acum chiar încep să îi înțeleg. Nu zic să-i invidiez, pentru că și eu pot să plec în orice moment. Eu am o altfel de structură. Încerc să îndrept lucrurile din interior. Eu iubesc televiziunea, dar nu vreau să fug din ea”, a declarat Marina Almășan.

Dan Cristian Turturică a fost de acord cu constituirea comisei disciplinare, iar Televiziunea Română a făcut un anunț public prin care și-a cerut scuze pentru acest incident, iar pe de altă parte Marina Almășan a hotărât să-și caute dreptatea în justiție.

Ce a comentat Florin Zamfirescu despre scandalul din TVR

Ptrintre cei care și-au exprimat părerea referitoare la acest caz s-a numărat și actorul Florin Zamfirescu.

„Două fetițe discută: dragă, azi am găsit un prezervativ pe calorifer… Da? Dar ce este acela calorifer? Îl învinovățiți pe Daniel Iancu pentru asta? Sau pe Marina Almășan? Cine poate nega o asemenea realitate? CNA-ul? Ruxandra Țukel? Realitățile nu se neagă! Se schimbă, dacă se poate…”, a scris Florin Zamfirescu pe Facebook.

Citește și: VIDEO Momentul în care Marian Olaianos o strânge de gât pe Nadine Vlădescu. Primele imagini cu agresiunea din TVR