Florinela Georgescu, internată la „Matei Balş”. Directorul ANM are CORONAVIRUS

Florinela Georgescu, directorul ştiinţific al Administrației Naționale, de Meteorologie, a fost depistată pozitiv cu coronavirus, la fel ca şi soţul ei. Cei doi sunt internaţi la "Matei Balş".

27 apr. 2020, 12:45
Florinela Georgescu, internată la „Matei Balş”. Directorul ANM are CORONAVIRUS

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a dezvăluit că Florinela Georgescu (55 de ani) este pozitivă, însă a afirmat că nicio altă persoană din cadrul instituției nu este suspectă.

„Colega mea nu a mai venit la serviciu de două săptămâni, de când a intrat în concediu de odihnă. Pe 21 aprilie a sunat și ne-a spus că trebuie să intre în concediu medical deoarece ea și soțul său sunt spitalizați pentru infecție cu noul coronavirus”, a declarat Elena Mateescu pentru Libertatea.

BILANŢ CORONAVIRUS în România la 27 APRILIE. 303 noi cazuri de COVID-19. Numărul infectaţilor a ajuns la 11.339

Administrația Națională de Meteorologie a demarat o anchetă epidemiologică după cazul infectării directorului Florinela Georgescu.

„Din momentul în care ne-a anunțat că este pacient COVID am luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică București, s-a făcut anchetă epidemiologică, s-a făcut dezinfecție. Nimeni nu este suspect, nimeni nu este la izolare, nimeni nu este bolnav. Singurul caz este cel al Florinelei Georgescu. În momentul în care a fost testată pozitiv, colega noastră avea deja o săptămână de când nu mai venise la muncă. Este bine, stabilă”, a mai spus Elena Mateescu.