Floyd Mayweather a rămas neînvins după meciul cu Guerrero. Boxerul şi-a păstrat centura mondială

Boxerul american Floyd Mayweather şi-a păstrat centura mondială WBC a categoriei welter, după ce l-a învins la puncte pe conaţionalul său Robert Guerrero, într-un meci disputat pe durata a 12 reprize la Las Vegas.

05 mai 2013, 07:36
Floyd Mayweather a rămas neînvins după meciul cu Guerrero. Boxerul şi-a păstrat centura mondială

Mayweather, 36 ani, neînvins în 44 de meciuri, a obţinut o decizie unanimă la puncte cu 117-111 din parte celor 3 arbitri judecători, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Floyd Mayweather a cheltuit 50.000 de dolari, într-o noapte, la striptease FOTO

Guerrero, care obţinuse 15 victorii consecutive din 2005, a încasat a 2-a sa înfrângere din palmares faţă de 31 victorii şi 1 egal. A fost primul meci al lui Mayweather din luna august 2012, când a ieşit din închisoare unde a stat circa 2 luni pentru violenţă conjugală. Bursa lui Floyd a fost de 32 milioane dolari, datorită unui nou contract semnat în acest an cu canalele de televiziune Showtime şi CBS.

Citeşte şi 50 Cent intră în lumea boxului

Într-un alt meci din gala de la Las Vegas, mexicanul Abner Mares a câştigat titlul mondial WBC la categoria pană, după ce l-a învins pe compatriotul său Daniel Ponce de Leon prin KO tehnic în repriza a 9-a. Mares, 27 ani, are în palmares 26 victorii şi 1 egal, în timp ce Ponce de Leon a suferit a 5-a înfrângere faţă de 44 victorii.