Floyd Mayweather, momente incendiare cu DOUĂ ROMÂNCE în Dubai. Cine sunt fetele care l-au făcut KO pe cel mai bun boxer al lumii FOTO

Floyd Mayweather, multiplu campion mondial de box, a fost impresionat de două românce focoase, într-un renumit club din Dubai. Cele două l-au însoțit pe american peste tot pe unde acesta a mers în fabuloasa metropolă din Emiratele Arabe Unite.

09 oct. 2018, 07:48

Anamaria și Ramona sunt cele două românce care au avut grijă de Floyd Mayweather în Dubai. Și, așa cum era de așteptat, tinerele care arată de-a dreptul fermecător au reușit să-i capteze întreaga atenție celebrului boxer, scrie Cancan.

Într-un scurt video pe care una dintre tinere  l-a postat pe unul dintre conturile ei de pe o rețea de socializare, americanul, care deține titlul de campion mondial la cinci categorii, a ținut să transmită un scurt mesaj pentru fanii din România.

Floyd Mayweather, cadou impresionant pentru Ronald Gavril, de Ziua Recunoştinţei. I-a oferit o maşină

Anamaria s-a născut pe data de 13 martie 1989, în Oradea. În urmă cu aproximativ trei ani, tânăra s-a stabilit în Dubai, unde de câteva luni lucrează pentru o renumită firmă, în poziția de consultant de vânzări.

Ramona s-a născut pe data de 9 noiembrie 1989, tot în Oradea. În 2011, a absolvit studiile la Facultatea de Științe Economice din Oradea. La scurt timp după ce prietena ei a decis să se mute din România, Ramona i-a urmat exemplul și a încercat să dea marea lovitură în Dubai.