Flutur: Fuziunea PNL – PDL la nivel local va fi realizată până la mijlocul anului 2015

Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că anul 2014 este cel al consolidării dreptei în România prin înfiinţarea marelui PNL, potrivit Agerpres.

22 dec. 2014, 13:25
Flutur: Fuziunea PNL – PDL la nivel local va fi realizată până la mijlocul anului 2015

Iar acest pas va fi continuat cu fuziunea în structurile din teritoriu, care va fi finalizată până la jumătatea anului 2015, pentru ca pasul următor să fie pregătirea alegerilor din 2016.
„După 25 de ani de tranziţie politică în România, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desăvârşirii fuziunii în teritoriu”, a spus senatorul sucevean.

El a susţinut că a contribuit substanţial la procesul de fuziune, precizând că în 5 ianuarie va participa la şedinţa din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii şi foaia de parcurs pentru „desăvârşirea fuziunii la temelie”.

Flutur a precizat că fuziunea în structurile din teritoriu ar trebui finalizată la mijlocul anului 2015 întrucât urmează pregătirea anului electoral 2016.

„Desăvârşirea fuziunii în teritoriu să ne prindă la jumătatea anului pentru că vrem să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral pentru 2016”, a adăugat Gheorghe Flutur.