FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

Ştiai ca poti ghici cum se va comporta un barbat cu sotia lui urmarind modul in care acesta isi trateaza mama? O ipoteza oarecum controversata, insa nu departe de adevar. Prima femeie din viata unui barbat este mama lui. Alaturi de ea invata cum sa interactioneze, cum sa gestioneze conflictele. Mama este prima femeie care ii confera iubire, caldura, intelegere. Sau, cel putin, asa ar trebui.

27 nov. 2018, 20:50
FOARTE IMPORTANT! Vrei să afli ce fel de bărbat e? Urmăreşte aceste semne!

Desi lucrurile nu vor fi intotdeauna albe sau negre, poti face previziuni cu privire la modul in care un barbat isi va trata sotia, pornind de la relatia cu mama lui. 

Barbatul crescut de o mama grijulie

Barbatul care a crescut langa o mama grijulie, care i-a oferit dragoste, afectiune, atentie, bunatate, va invata de mic aceste valori. Si va face acelasi lucru cu partenerul romantic. Daca barbatul din viata ta a fost obisnuit sa aiba o relatie calda cu mama, ii va fi foarte usor sa dezvolte aceeasi relatie si din punct de vedere romantic.

Va sti cum sa fie atent, iubitor, grijuliu, afectuos. Un barbat crescut in respect va sti cum sa respecte.

Reversul medaliei este ca baiatul rasfatat excesiv ajuns la maturitate poate sa fie prea legat de fusta mamei si sa nu se poata desprinde spre independenta. Va fi intotdeauna baiatul mamei, indiferent de varsta pe care o are.

Baiatul mamei isi va consulta intotdeauna mama inainte de a lua o decizie importanta. Si poate trece chiar peste hotararile luate impreuna cu partenerul romantic, daca mama n-a fost de acord. 

Barbatul crescut cu mai putina afectiune

Barbatul care a crescut langa o mama mai rece si necomunicativa poate avea probleme serioase in relatia afectiva. Va avea respect fata de partenerul de cuplu, insa nu va dezvolta usor relatia de prietenie cu acesta. Cand simte ca se apropie „prea mult” de partener, se sperie si are tendinta sa fuga si sa rupa relatia. Pentru ca nu este obisnuit cu ideea de apropiere.

Daca barbatul de langa tine a fost crescut de o astfel de mama, ii va fi foarte greu sa se deschida in fata ta. Se va simti foarte vulnerabil daca o face. Va trebui sa-ti demonstrezi dragostea din nou si din nou, pentru ca el are o lipsa a respectului de sine.

Nu este imposibil sa aduci un astfel de barbat pe calea cea buna, insa vei avea ceva de lucru pana vei reusi sa-i castigi increderea si sa-i dezvolti increderea de sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.