Foc, Pământ, Apă sau Aer. Află ce partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie

In astrologie, sunt patru elemente, fiecare avand cate trei zodii: Foc, Pamant, Aer si Apa. Afla care sunt cele mai bune combinatii ca sa stii ce partener ti se potriveste.

31 aug. 2018, 09:06
Foc, Pământ, Apă sau Aer. Află ce partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Relatii cu acelasi semn zodiacal

Foc – Foc

Semne de Foc sunt Berbec, Leu si Sagetator. Acest element semnifica ENERGIE, iar cand doua semne de foc sunt impreuna se inteleg foarte bine. Sunt oameni de actiune gata sa faca lucruri si mai putin sa spuna lucruri. Daca sunt de acord cu o anume propunere, asteapta-te sa treaca la actiune imediat. Relatia Foc-Foc este „totul sau nimic!”.

Citeşte şi Top 3 zodii care sunt predispuse să ajungă într-o relaţie toxică

Pamant – Pamant

Semnele de Pamant sunt Taur, Fecioara, Capricorn. Acest element simbolizeaza MATERIALISMUL. Cand doua semne de Pamant se intalnesc, primul aspect despre care vorbesc sunt banii. Iar cand hotarasc sa traiasca o viata impreuna, baza sunt statutul economic si cultural si mai putin sentimentele si pasiunea. Intre doua semne de Pamant intai se stabilesc niste sarcini si astepari si abia cand acestea se implinesc apare dragostea.

Aer – Aer

Semnele de Aer sunt: Gemeni, Balanta, Varsator. Acest semn simbolizeaza IDEEA, iar cand doua elemente de Aer se intalnesc, comunicarea este cheia relatiei. Schimbul de idei, discutiile deschise despre orice. In timp ce unul vorbeste, celalalt arata ca este in control.

Apa – Apa

Semnele de Apa sunt: Rac, Scorpion si Pesti. Acest element simbolizeaza EMOTIILE. Cand se intalnesc doua semne de Apa, se inteleg reciproc si ating un nivel de rezonanta emotionala mai rar intalnit. Semele de apa „inoata” foarte bine impreuna, insa, de cele mai multe ori, doar „plutesc” fara sa depuna prea mult efort.

Continuarea articolului pe sfatulparintilor.ro.