FOC şi APĂ? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Elementele care-ţi guvernează zodia - apă, foc, pământ şi aer - joacă un rol esenţial în abilităţile tale de relaţionare, de a te înţelege cu cei din jur, din acest motiv, în relaţia de cuplu, contează şi compatibilitatea elementelor.

12 oct. 2014, 08:08
FOC şi APĂ? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

Zodii de pamant: taur, fecioara, capricorn

Zodii de aer: gemeni, balanta, varsator

Zodii de foc: berbec, leu, sagetator

Zodii de apa: rac, scorpion, pesti

Focul este asociat cu activitatile competitive in general si cu aptitudinile ce tin de actiune, iar pamantul este definitoriu pentru firile care iubesc natura, dar si pentru oamenii cu capacitati creative. Aer este strans legat de activitatile intelectuale si de cercetare, in timp ce apa este asociata cu firile artistice si spirituale.

Zodie de foc cu zodie de foc

Spre exemplu, un leu si un sagetator intr-o relatie amoroasa, sau un berbec cu un alt berbec. Oricum ar fi, combinatia este usor „inflamabila” si face ca relatia de cuplu sa fie foarte intensa, dar si oscilanta. Intr-un minut exista pasiune aparent nestavilita, intr-alt minut o cearta apriga in care ambii parteneri se lupta, parca, intr-un razboi al ego-urilor. Asadar, relatia intre doua zodii de foc este una exploziva. Insa niciunul dintre parteneri nu tine ranchiuna sau nu se supara pe celalalt pentru ca nativii tuturor zodiilor de fac apreciaza sinceritatea inainte de toate.

Zodie de foc cu zodie de pamant

Un sagetator cu un taur, spre exemplu, sunt o combinatia stabila, caci o zodie de foc cu una de pamant, aflate intr-o relatie amoroasa, descopera si dezvolta numeroase interese comune pentru a putea sustine legatura emotionala. Pe de alta parte, zodia de pamant reuseste sa tempereze zodia de foc. Marele risc al unei asemenea legaturi amoroase este ca nativul din zodia de pamant sa nu epuizeze, la un moment dat, tot incercand sa stavileasca impulsurile partenerului nativ intr-o zodie de foc. Pe de alta parte, persoanele nascute in zodii de pamant – taur, fecioara, capricorn – nu se impaca prea bine cu schimbarea dupa care tanjesc atat de mult zodiile de foc – berbec, leu, sagetator – motiv pentru care exista si riscul de a se crea frustrari si tensiuni in relatia de cuplu.

Zodia de foc cu zodia de aer

Un varsator cu un leu nu au limite, caci nativii din zodiile de aer alimenteaza natura „combustibila” a nativilor din zodiile de foc, aducandu-i pe acestia din urma pe culmile exaltarii. Pana una alta, ca focul sa arda este nevoie de oxigen, nu? Insa combinatia dintre o zodie de foc si una de aer, pe care de palpitanta este, pe atat de instabila e. Niciunul dintre parteneri nu-si va gasi „radacini” in relatie, motiv pentru care exista riscul ca, in timp, sa intervina instrainarea unuia fata de celalalt.

Zodia de foc cu zodia de apa

Un nativ berbec si un nativ in pesti vor cadea de acord cel mult ca este in regula sa nu fie de acord unul cu celalalt. O astfel de combinatie are slabe sanse sa se materializeze, sa se consolideze intr-o relatie stabila, caci partenerilor le este foarte greu sa-si rezolve diferentele de opinii, de comportament, de preferinte. In timp ce partenerul nativ in zodia de foc il va considera pe cel din zodia de apa prea emotional, cel din urma il va acuza pe primul de lipsa de tact si de empatie.

Citeste continuarea pe lyla.ro

Citeşte şi Horoscop: Ce zodii să iubeşti şi de care să te fereşti, în funcţie de semnul tău astrologic