Focuri de armă în Constanţa pentru prinderea unui şofer băut şi fără permis

Mai multe focuri de armă s-au tras vineri noaptea în trafic la Constanţa. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri o maşină al cărui şofer nu a respectat semnalele agenţilor.

01 apr. 2017, 08:25
Focuri de armă în Constanţa pentru prinderea unui şofer băut şi fără permis

Polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, la data de 1.04.2016, în jurul orei 3.00, au utilizat armamentul din dotare pentru a bloca un autoturism cu numere provizorii, care nu a oprit la semnalele regulamentare. Oamenii legii au tras 12 cartușe, reușind oprirea autoturismului in localitatea Pantelimon din judetul Constanţa, potrivit replicaonline.ro.

Ionuţ Ştefan, de 27 de ani, din municipiul Constanţa, a condus un autoturism Opel Astra, roşu, în care se mai aflau 5 persoane, 2 femei şi 3 bărbaţi, pe DN2A, dinspre Constanţa către Târguşor. Nu a oprit şi a fost urmărit, moment în care oamenii legii au tras 6 focuri de armă în plan vertical. Apoi, şoferul a virat pe DJ222, acolo unde s-au tras alte 6 focuri de armă, 2 în plan vertical şi 4 spre autoturism, iar la intrare în localitatea Pantelimon vehiculul a fost blocat.

Din maşină au coborât cele 6 persoane, care au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției pentru luarea măsurilor legale. Din primele cercetări a reieșit faptul că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice, 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, și avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Potrivit unor surse, se pare că tinerii se întorceau de la o petrecere. Cercetările continuă în acest caz.

Citeşte şi Urmărire ca în filme în Galaţi. Un şofer fugar a fost prins cu focuri de armă de poliţişti