Focuri de armă în faţa Catedralei din Sao Paulo. O persoană a fost ucisă

Un bărbat înarmat care reținea vineri o femeie în fața catedralei din Sao Paulo, Brazilia, a împușcat un om sărac ce încerca să o elibereze și apoi a fost el însuși ucis de poliție în fața a zeci de trecători.

05 sept. 2015, 08:27

O înregistrare video difuzată de cotidianul Folha de Sao Paulo îl arată pe agresor încercând să rețină o femeie pe care a imobilizat-o la pământ din motive necunoscute pe treptele catedralei, în centrul megalopolisului brazilian. Filmul arată apoi un bărbat ce apare și îl împinge pe agresor pentru a elibera femeia.

În timp ce ea a fugit, agresorul trage în bărbatul care tocmai a intervenit, iar apoi el este împușcat de poliție, toate acestea în fața a zeci de trecători care priveau și filmau, potrivit Agerpres.

Într-un scurt comunicat, poliția din Sao Paulo declară că a încercat să-l oprească pe nevoiaș să intervină. Potrivit site-ului canalului Globo G1, este vorba despre un bărbat de 61 de ani, Francisco Erasmo Rodrigues de Lima.

Potrivit aceluiași site, agresorul împușcat de poliție este Luiz Antonio da Silva, un bărbat de 49 de ani care a stat 22 de ani la pușcărie, mai ales pentru furt și trafic de droguri și trăia pe stradă.