Focuri de armă în Oxford. Centrul oraşului a fost încercuit, iar poliţia le-a spus localnicilor să nu iasă pe stradă UPDATE

Mai multe focuri de armă s-au auzit pe străzile din Oxford, luni după-amiază, iar locuitorii oraşului au fost preveniţi de poliţie să nu iasă afară din locuinţele lor.

07 mai 2018, 15:56

UPDATE: Forţele de poliţie au anunţat că „negociază cu un bărbat”.

UPDATE: Poliţia din Thames Valley a anunţat că ofiţeri de poliţie înarmaţi au tras focuri de armă în direcţia unui bărbat care deschisese focul în Paradise Street de pe o proprietate a acestei zone. 

UPDATE: Paradise Square, Paradise Street, Castle Street şi Norfolk Road din Oxford din centrul oraşului au fost închise, iar oamenilor li s-a spus să evite zona.

Poliţia din Thames Valley a anunţat că evenimentul este încă în desfăşurare.

Police said officers are responding to an „ongoing incident”.
Paradise Square, Paradise Street şi  Castle Street aflate în centrul oraşului au fost închise publicului care a fost sfătuit să evite zonele în care se produc împuşcăturile.

Imaginile de la locul unde se produce incidentul arată o desfăşurare amplă a forţelor de poliţie în zonele în care se aud focurile de armă, scrie The Oxford Mail. 

Sunt prezente şi echipe medicale care sunt pregătite să acţioneze în orice moment pentru a salva eventuale victime ale atacurilor despre care nu se ştiu amănunte exacte.