Un bărbat din Frumuşani a fost împuşcat în urma unei dispute

Doi bărbaţi s-au luat la ceartă în mijlocul străzii, în comuna Frumuşani, Călăraşi. Conflictul a degenerat, iar un bărbat a fost împuşcat şi a ajuns la spital. 

26 apr. 2013, 06:34
Un bărbat din Frumuşani a fost împuşcat în urma unei dispute

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost împuşcat, în noaptea de 25/26 aprilie, în timpul unui conflict între mai multe persoane, desfăşurat în zona unei discoteci situate pe DN 4, în zona Morii din comuna Fumuşani.

„Din verificările efectuate până în prezent rezultă că, în urma unui conflict care s-a produs într-un bar din comună, între mai mulţi localnici, a avut loc o agresiune care s-a soldat cu vătămarea unui bărbat de 34 ani. Acesta a fost transportat la un spital din Bucureşti, suferind o plagă împuşcată în regiunea abdominală”, au precizat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, potrivit Agerpres.

De la faţa locului au fost ridicate mai multe tuburi de cartuşe de la o armă de vânătoare şi pistol cu bile de cauciuc.

În prezent, persoanele implicate în agresiune sunt audiate de poliţişti, care desfăşoară cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi uz fără drept de armă letală şi neletală.