Focuri de armă la Nisa, în centrul oraşului. Mai multe persoane au fost rănite

Un bărbat a tras mai multe  focuri de armă, provocând scene de panică şi alertând poliţia. Peste zece persoane au fost rănite. 

01 mai 2018, 07:06
Focuri de armă la Nisa, în centrul oraşului. Mai multe persoane au fost rănite

Un bărbat a tras focuri de armă în centrul Nisei cu un pistol de alarmă în urma unei dispute care a provocat panică pe o stradă din centrul oraşului, precum şi rănirea a peste zece persoane. Poliţia a informat că ar fi între zece şi 12 persoane rănite în panica provocată de focurile de armă, accidentându-se. Unele dintre acestea au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi Scandal în stradă, oprit cu focuri de armă trase de poliţişti

Speriaţi de focurile de armă, oamenii care se aflau la terase, în baruri şi în restaurante au intrat în panică şi au început să fugă, mai multe persoane căzând şi rănindu-se, scrie presa franceză, precizând că poliţia a interpelat câţiva suspecţi.

„Focurile de armă au provocat fuga mai multor persoane aflate în zona pietonală”, au mai informat poliţiştii . Incidentul s-a produs în Piaţa Magneta, între un individ înarmat cu un pistolet de alarmă şi un grup de persoane”, a informat, prin Twitter, primarul Nisei, Christian Estrosi, precizând că incidentul s-a produs în jurul orei 22:00.