Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de ţigări

Poliţiştii de Frontieră au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a prinde un contrabandist de ţigări care se afla pe malul râului Prut şi care intenţiona să ajungă în Manoleasa-Prut, informează România TV.

30 mai 2013, 07:38
Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de ţigări

Poliţiştii de Frontieră au observat pe malul râului Prut un autoturism în mişcare care intenţiona să ajungă în Manoleasa-Prut. Oamenii legii au considerat autovehiculul suspect şi au efectuat semnal de oprire, însă şoferul a accelerat şi chiar a încercat să lovească cu maşina poliţiştii.

Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de avertisment în plan vertical, însă şoferul a gonit cu maşina, a pierdut controlul volanului şi a derapat, moment în care a intrat în doi copaci. Contrabandistul a coborât din maşină şi a încercat să fugă. Pentru a-l imobiliza, poliţiştii au mai tras peste 20 de focuri de armă.

În maşina tânărului au fost găsite mai multe pachete de ţigări care au fost ridicate în vederea confiscării. Tânărul este din Botoşani şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi Descinderi la contrabandiştii de ţigări din Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti