Folosești cuptorul cu microunde? Opreşte-te. Efectele periculoase pe care le are asupra sănătăţii. Poate duce chiar la cancer

Publicat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 14:07 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 14:07 // Sursa: romaniatv.net

Folosirea cuptorului cu microunde pentru încălzirea alimentelor are efecte nocive asupra acestora și, ca rezultat, asupra sănătății organismului. Specialiștii susțin că undele electromagnetice favorizează chiar apariția cancerului.

Foto: stirilocale.md

La expunerea îndelungată a alimentelor în cuptorul cu microunde dispar, rând pe rând, proprietățile acestora, scrie a1.ro. Structurile proteice vor fi din ce în ce mai modificate.

Citeşte şi Pui la cuptor: Cele mai delicioase reţete de pui la cuptor

Astfel, substanțele chimice ce pot fi conținute de legumele ori carnea încălzite se pot transforma în substanțe chimice cu proprietăți în cel mai bun caz necunoscute, iar în cel mai rău caz, cancerigene.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer cuptor cu microunde efecte cuptor cu microunde
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 10:05
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H