FOLOSEŞTI WHATSAPP? Iată cele mai tari trucuri pe care trebuie neaparat să le ştii

Trucuri pe WhatsApp sunt extrem de multe, iar în continuare le vom menționa pe cele care vă îmbunătățesc cel mai mult experiența din timpul utilizării.

25 iul. 2015, 17:38
FOLOSEŞTI WHATSAPP? Iată cele mai tari trucuri pe care trebuie neaparat să le ştii
WhatsAppbeneficiază de una dintre cele mai numeroase comunități, având peste 800 de milioane de utilizatori activi în toată lumea. Facebook a plătit nu mai puțin de 19 miliarde de dolari pentru companie, iar Mark Zuckerberg a justificat această sumă afirmând că WhatsApp este una dinte puținele aplicații care au potențialul de a atinge un miliard de utilizatori.

Pentru cei care folosesc aplicația zilnic, WhatsApp nu mai este demult un mister. Alții, însă, probabil nu sunt conștienți de numărul mare de posibilități pe care WhatsApp li-l oferă. Din această cauză, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune trucuri pe WhatsApp de care vă puteți folosi în prezent pentru a avea parte de o experiență mai bună.

Trucuri pe WhatsApp – Cum transferați conversațiile

În cazul în care aveți un telefon Android cu un card microSD, este foarte ușor să salvați conversațiile. Selectați meniul, apoi „Settings”, „Chat Settings” și „Blackup Conversations”. Informațiile vor fi transferate ulterior, odată cu cardul. Dacă nu aveți card, va fi nevoie de un manager de fișiere pentru a accesa sdcard/WhatsApp, locația la care sunt stocate datele, și pentru a le transfera. Pentru iOS, instrucțiunile complete pot fi găsite pe site-ul Apple.