Forbes a anunţat lista celor mai bine plătite actriţe din lume. Scarlet Johansson a încasat peste 40 milioane dolari în ultimul an

Scarlet Johansson conduce topul celor mai bine plătite actriţe din lume, ea devansându-le pe Emma Stone, Angelina Jolie şi Jennifer Lawrence.

17 aug. 2018, 14:32
Forbes a anunţat lista celor mai bine plătite actriţe din lume. Scarlet Johansson a încasat peste 40 milioane dolari în ultimul an

Scarlet Johansson este prima în acest clasament graţie încasărilor de pe urma filmului Avengers Infinity War. Veniturile sale, contabilizate în perioada iunie 2017 – iunie 2018, au fost de 40,5 milioane dolari. Practic, apariţia lui Scarlet în rolul Văduvei Negre în producţia studiourilor Marvel, i-au mărit acesteia de patru ori veniturile.

Scarlett Johannson a detronat-o astfel pe Emma Stone, actriţa premiată cu Oscar pentru La La Land şi care a fost cea mai bine plătită actriţă din lume în 2017. Acum, aceasta nici măcar nu mai figurează în Top 10.

Locul doi în topul întocmit de Forbes pe 2018 este ocupat de Angelina Jolie, cu 28 milioane dolari, iar podiumul este completat Jennifer Aniston, cu 19,5 milioane dolari. Urmează Jennifer Lawrence (18 milioane), Reese Witherspoon (16,5 milioane), Mila Kunis, Cate Blanchett, Melissa McCarthy şi Gal Gadot.

Spre deosebire de anii precedenţi, doar două actriţe depăşesc bariera de 20 milioane dolari. În 2017 trei au depăşit această graniţă, iar în 2016 numărul acestora a fost de patru.