FORESTA-STEAUA 1-2. Cupa României, meciul care a încheiat 16-imile

Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa de eşalon secund Foresta Suceava şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

27 oct. 2016, 14:40
FORESTA-STEAUA 1-2. Cupa României, meciul care a încheiat 16-imile

FORESTA-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT 1-2 (M. Matei – min. 18/Ov. Popescu – min. 9, Aganovic – min. 47)

Click aici pentru a vedea Foresta-Steaua

STEAUA: Niță – Ov.Popescu, Mitrea, Toșca, Dan Popescu – Aganovici, Muniru, Achim – Enache, Chitoșcă – Tudorie.

Meciul  a stârnit un interes uriaş în rândul fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete. În numai trei ore au fost epuizate cele 6.000 de tichete puse în vânzare, în timp ce restul de 1.000 de bilete au fost împărţite între fanii oaspeţilor, oficialii Stelei şi reprezentanţi ai FRF-ului. Din păcate, arena nu poate fi folosită la capacitate maximă (12.500 de locuri), deoarece unele zone din stadion prezintă urme de degradare.

Eu sunt stelist, ţin cu Steaua şi cu Craiova. În Moldova, Steaua are cel mai mare procentaj de suporteri. Lovin, Baciu, Andrei Cristea şi Dorin Goian erau elevii mei atunci când au plecat în Bucureşti, la Steaua. Noi avem ocazia să jucăm cu ei şi să ne bucurăm de fotbal. E cea mai bună echipă din România, trebuie să recunoaştem asta, chiar dacă nu au câştigat campionatul anul trecut. Fiecare meci e diferit, dar e clar că nu suntem noi favoriţi. Trebuie să jucăm curajos, nu ştiu ce spectacol ar fi dacă ne băgăm cu fundul în poartă„, a spus Cristi Popovici, antrenorul Forestei.