Forma sânilor spune dacă este o „aventurieră”, o „intelectuală rafinată” sau o „pasională”

Sanii frumosi nu reprezinta singurul atuu pe care femeile vor sa-l aiba in maneca. Ele isi doresc sa fie educate, intelectuale etc.

06 sept. 2015, 07:43
Forma sânilor spune dacă este o „aventurieră”, o „intelectuală rafinată” sau o „pasională”

1. Intelectuala rafinata

 
Ai o personalitate eleganta si joviala. Esti rezervata cu oamenii din jur. Gandesti foarte repede, iar intelectul tau este unul dezvoltat- niciun puzzle nu este o provocare pentru tine. Uneori devii plictisitoare pentru apropiati, cand abordezi anumite teme, pentru ca ai o viziune diferita de a lor. Stilul si confortul sunt niste lucruri esentiale pentru tine. Sunt momente cand vrei sa fii singura si sa nu te ingrijoreze sentimentele tale. Iti doresti sa pari stabila si indiferenta, dand dovada de o mare abilitate in a-ti ascunde sentimentele.
 
2. Independenta nascuta sa conduca
 
Sunt rare situatiile in care tu ceri ajutorul cuiva. Esti stapana pe tine si esti o persoana de succes. Logica este punctul tau forte si iti privesti viata ca pe un joc de strategie. Ai autocontrol si esti cea care trage fraile cu propriile maini. Oamenii pot crede ca esti rece, insa esti o persoana calma si stabila. Ai reale abilitati de lider!
 
3. Aventuriera fermecatoare
 
Esti un spirit viu! Esti moderna, inovativa, intotdeauna iti place sa iesi din cotidian. Esti o persoana „salbatica”, dornica de aventura. Adeseori, oamenii din jurul tau se arata socati de personalitatea si actiunile tale, care nu de putine ori au teluri ascunse. Sunt momente in care ii poti jigni pe cei din jur.
 
4. Optimista visatoare
 
Esti o persoana tacuta si visatoare. Chiar si atunci cand esti ingrijorata, tu incerci sa vezi si parte buna a lucrurilor. Mereu binedispusa, ai timp pentru oamenii din jurul tau. Desi timida, esti o femeie grijulie si desteapta. Umorul tau nemarginit ii poate jigni uneori pe ceilalti.
 
5. Pasionala de neuitat
 
Curajoasa si impresionanta, esti o atractie sigura pentru ceilalti. Faci fata cu usurinta situatiilor dificile din viata ta. Pasiunea pe care o ai nu are numai parti pozitive – poti fi si nepasatoare. Lasi impresii puternice in urma ta, si iti place sa fii in centrul atentiei. Iei decizii cu rapiditate, lucru care arata ca esti o persoana temperamentala.
 
6. Persoana de calitate, pe care te poti baza
 
Esti un om bun si recunoscator, caruia ii place sa aiba grija de cei din jur. Oamenii vor spune adeseori ca esti misterioasa. Esti cea care reconciliaza in situatiile limita. Esti agreata gratie blandetii tale, iar familia din care faci parte, pur si simplu te adora.
 
7. Inteleapta demna
 
Esti o persoana inteleapta si religioasa. Deasemenea, esti mandra. Ai mereu tendinta sa fii cea mai buna in tot ce faci. Iti face placere sa citesti si sa inveti ceva nou in fiecare zi. Iti place filosofia. Esti o prietena buna, dar mereu atenta la interesele persoanale.
 
8. Neobisnuita si creativa
 
Esti populara si stabila, avand darul sa citesti oamenii. Ai tendinta sa fii melancolica. Iti place sa faci lucrurile dupa bunul plac, mai ales ca partile tale forte sunt creativitatea si exprimarea. Iubesti sa le arati celorlalti cat de diferita esti tu. Oamenii te admira datorita sarmului tau.
 
9. Virtuoasa pura
 
Esti o femeie traditionala, manierata si sufeltista. Te descurci de minune in relatiile interumane, desi la inceput cand intalnesti pe cineva poti fi timida. Crezi in calitatile tale si stii sa judeci. Nu de putine ori oamenii iti cer sfatul sau parerea. Te-ai nascut sub o stea norocoasa. Ai o personalitate grozava!
 
10. Charisma si zambet
 
Esti o visatoare care isi priveste lumea si realitate cu fantezie. Zambesti mereu si esti foarte charismatica. Esti comunicativa, iar ceilalti te plac gratie umorului tau, care ii binedispune.
 
11. Energica
 
Imprastii energie pozitiva in jurul tau. Esti mereu in centrul atentiei si stii cum sa faci fata acestui gen de situatie. Iti place sa seduci si sa fii sedusa, sa dai si sa primesti atentie. Nu-ti plac nici rutina, nici banalitatea, nici oamenii care nu-si asculta inima. Motto-ul vietii tale: „Love is all we need. -Daca dragoste nu e, nimic nu e”
 
12. Misterioasa enigmatica
 
Esti o persoana stabila si responsabila. Cei din jur te considera un om de incredere si te apreciaza, avand in vedere ca de multe ori iti sunt delegate diverse sarcini, pe care sunt siguri ca le vei indeplini cu brio. Oamenii din jurul tau chiar au incredere in tine, desi esti invelita de mister intotdeauna.

Sursa: secretele.com