Forma sprâncenelor îţi defineşte caracterul

Dacă ochii sunt fereastra sufletului, atunci sprâncenele sunt rama ferestrei. De asemenea pot spune multe despre caracterul tău.

27 mart. 2017, 17:28
Forma sprâncenelor îţi defineşte caracterul

Sprancene obisnuite: Sprancenele de marime si distanta medie intre ele semnifica respectarea valorilor traditionale si itegritatea caracterului. Nu iti sta in caracter sa dramatizezi, fapt pt care esti apreciata.

Sprancene foarte lungi: Persoanele cu sprancene lungi pot suporta orice fel de stres si sunt foarte sociabile. Daca te incadrezi in aceasta categorie esti obisnuita sa iti rezolvi singura problemele, rareori apeland la ajutorul altora.

Sprancene scurte: Esti foarte atenta la detalii si esti obisnuita sa iti sustii opinia. Nu iti place sa ii auzi pe altii ca se plang de problemele lor deoare si tu la randul tau intampini dificultati in viata uneori. Niciun munte nu este prea inalt pentru tine.

Sprancene dese si groase: Ai foarte multa incredere in tine si in aspectul tau fizic. Persoanele ca tine stiu sa aplaneze conflictele cu usurinta. Nu iti pasa de ce spun ceilalti despre tine si esti mult mai interesata sa iti traiesti viata la maxim.

Citeşte mai mult pe lyla.ro.